Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Gambar Menarik

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

lukisan 3d

Hasil seni yang super unik

Assalamualaikum , salam sejahtera … Semalam langsung tak dapat publish entry , dah mengarang2 dah ni , tapi tak dapat upload gambar2 berkaitan , so tergendalalah proses publish entry … Dah tu pe’el saya ni pulak , kalau dah bukak lappy ni , sekali harung bukak macam2 page . Mana nak baca emelnya , mana…
Read more

Bila Doraemon masuk ofis !

Ok mari kita release tension kejap …. layan gambar-gambar sang Doraemon kemaruk nak kerja kat ofis ! Zassss …. ~ Lokasi : Tidak dapat dipastikan samada di Jepun ataupun Malaysia ;p Alololo comeinyeee …. langsug tak tensyen Doraemon ni kan ? Tersenyummmm aje ;p     ” Weee … seronoknye dapat main laptop ! Jgn…
Read more

T-Shirt Unik Dari Jepun..Macam Best je

 T-shirt unik dari jepun   Kawan2 … lihat ini ……. *ayat skema Ini ialah mini tee . Sila rendamkan mini tee itu di dalam sebesen ayor utk melihat KEAJAIBAN ;) See ….. ?? Mini tee itu sudah mula mengembang ! Tarik keluar mini tee yg sudah mengembang spenuhnya itu perlahan-lahan … KEAJAIBAN ! Tadaaa ….…
Read more

Penemuan Hebat : Molekul Air ZamZam … Beautiful !

(berlian apakah ini ? sila baca artikel di bawah..)   Artikel ini dah saya baca lama dahulu … Akan tetapi saya rasa terpanggil utk berkongsi ‘keindahannya’ dgn anda semua .   Penemuan ini sungguh menakjubkan dan wajib dikongsi bersama, kenapa dgn keizinanNYA air penawar blh menyembuhkan penyakit, baca dan hayatilah petikan dibawah: Pada 10/10/02 (Khamis)…
Read more

Keranda ‘Istimewa’ Ghana

Ini ialah gambar keranda ‘istimewa’ di Ghana . Org2 Ghana percaya bahawa apabila org2 yg mereka sayangi meninggal dunia , akan berpindah ke kehidupan yg lain . Jadi , mereka akan pastikan pengebumian dibuat dgn penuh bergaya . Ini merupakan satu tanda penghormatan terakhir buat org kesayangan mereka di mana keranda2 ‘istimewa’ ini dibina ….…
Read more