Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Gambar Menarik

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kemahiran yang Menakjubkan

        Woowww…. Anda boleh teka tak lukisan2 ni dilukis dgn ape??? Dgn habuk di cermin kereta!!! Very impressive…Saya minat melukis,tapi…talent tu kurang lor…(apatah lagi dgn habuk kereta!) Tak apelah,dapat tengok lukisan2 org yg unik pun jadilah …. Apa komen anda tentang gambar2 ini??

Iklan sebentar ~ Bill Gate’s Notebook

  Hmmm…sebagai selingan dlm blog ni…suka saya untuk masukkan sedikit gambar buat tatapan semua…Hmmm…Inilah dia notebook kepunyaan Bill Gates , jutawan Microsoft . Canggih bukan??? Saya yg memakai laptop berjenama Toshiba Satellite dan kemudain Dell Inspiron  pun dah terasa nikmatnya … Bersyukurlah dgn apa yg dimiliki …. ;)    

8 peti surat unik lagi kreatif

  Salam ceria everybody , Tanpa membuang masa moh kite layan terusss … (arini letih lak nak karang entry story mory .. :p)     Macam kiut je kan ? :p       Apakah ini …. menara/rumah api ? erk ~ ke … menara yg Rapunzel duduk tu … tihihi ~      …
Read more

Ada berani ?? ;)

Salam bahagia lagi cerias semua !! Anybody miss me ? Owh perasann …. :p Blog sudah mula naik bersawang walaupun keadaan internet sentiasa baik , takde masalah alhamdulillah cume empunya badan yang kehilangan sedikit mood untuk menghadap blog buat beberapa hari . Itu normal lah untuk seorang manusia kan ? Kalau robot mungkin konsisten je…
Read more

Lilin-lilin yang buat anda rasa nak makan mereka

Sorry la kalau lately Hanie asyik dok share gambor je manjang kan … Bukan nan hado idea , ado . Cuma tak nak lepaskan peluang sharing with u all gambor2 cun lagi comel ni . Kali ni pula koleksi LILIN . Sekali pandang tak macam lilin , macam jeli pun ado . Tu yang buat…
Read more