Kemahiran yang Menakjubkan

        Woowww…. Anda boleh teka tak lukisan2 ni dilukis dgn ape??? Dgn habuk di cermin kereta!!! Very impressive…Saya minat melukis,tapi…talent tu kurang lor…(apatah lagi dgn habuk kereta!) Tak apelah,dapat tengok lukisan2 org yg unik pun jadilah …. Apa komen anda tentang gambar2 ini??

» Read more

Iklan sebentar ~ Bill Gate’s Notebook

  Hmmm…sebagai selingan dlm blog ni…suka saya untuk masukkan sedikit gambar buat tatapan semua…Hmmm…Inilah dia notebook kepunyaan Bill Gates , jutawan Microsoft . Canggih bukan??? Saya yg memakai laptop berjenama Toshiba Satellite dan kemudain Dell Inspiron  pun dah terasa nikmatnya … Bersyukurlah dgn apa yg dimiliki …. ;)    

» Read more
1 8 9 10 11 12