BoboiBoy the Movie 2016 & wallpaper Boboiboy

Salam ceria. Rakyat Malaysia boleh berbangga dengan karya seni tanahair yang berkualiti tinggi seperti Upin Ipin dan Boboiboy, juga banyak lagi kemunculan bakat baru dalam bidang animasi tempatan. Anak-anak kami memang peminat kartun Boboiboy, sampai ummi depa siap jual t-shirt lagi. Hihi… Jana pendapatan sampingan di zaman kemelesetan ekonomi katanya >_< Boboiboy the Movie 2016 dah nak ditayangkan. Mesti anak-anak […]

» Read more

[Lawak] Sequel filem Avatar

Salam wbt, Hari ni kita layan gambar² lawak sikit ye. Dah lama tersimpan dalam folder email saya sebenarnya… hahah~ Hmm korang mesti tahu atau pernah tonton filem Avatar kan? Yang ada makhluk warna biru berbadan besar tuu…. Kali ni kita tengok sequel lawak untuk filem Avatar….  

» Read more

Di manakah gerangan Bahtera Purba?

Salam bahagia. Entri ini khas sebagai memberi jawapan kepada persoalan² yang terhasil dari entri “Wordless Wednesday 80: Bahtera Purba“. Terima kasih yeee atas feedback yang diberi :) Bagi yang memberi jawapan lokasi Bahtera Purba ialah di Langkawi, ya anda betul ! Saya mengGoogle tentang bahtera cantik ni, rupanya ia milik mantan PM kita, Tun Dr. Mahathir. Dibina di Kelantan dari […]

» Read more
1 2 3 12