Sahabat Palestin saya yang pertama

Salam muhibbah, Tidak kusangka lawatan ke Agromall & MYDIN di RTC Gopeng menghasilkan persahabatan baru dengan warga Palestin. Puan Amaal ialah sahabat Palestin saya yang pertama. :) Lanjutan dari entri Temujanji dengan si gadis Palestin yang comel sebelum ini dalam versi live blogging. So ceritanya ringkas sangatlah. Meh saya kasi full story kat sini…. Ketika sedang sibuk bershopping di Mydin tersebut, seorang […]

» Read more

Mandi kolam, mandi laut dan berkuda di pantai Batu Ferringhi

Salam bahagia readers. Tak habis-habis lagi bercerita tentang percutian di Batu Ferringhi ni. Harap tak jemulah… Sebab sayang kalau tak diabadikan kenangan indah² bersama suami dan anak². Kali ini tentang apa ya? Apa lagi budak² punya kesukaan kalau bukan bermain air! Mandi kolam tu dah macam acara wajib setiap kali pergi ke hotel² yang menyediakan kolam renang. Betull tak wahai […]

» Read more

Sudah cukup cukup sudah…. naik Super Sonic ROLLER COASTER itu!

Sudah cukup cukup sudah…. naik ROLLER COASTER super sonic itu! Salam bahagia semua. Wah sedar tak sedar sudah hampir sebulan cuti sekolah akhir tahun bermula, tapi masih banyak kisah yang tak dapat saya update. Sedih ~ :( Nak update yang sensasi dulu. Sensasilah sangattt.. Minggu pertama cuti sekolah tu kami travelling/jalan-jalan famili yg jauh sikit, dari utara sampai ke pantai timur. […]

» Read more
1 10 11 12 13