Kelahiran anak ketujuh. Makin besar family….

Salam wbt, Sejujurnya saya sangat kesuntukan masa untuk blogging saat ini. Selain sibuk menguruskan rumahtangga dan keluarga, saya juga menjalankan bisnes sambilan produk aromaterapi, juga bisnes busana Muslimah secara sambilan. Boleh imagine tak camno? Ehemmm… hal saya mengandung baby ke-7 pun tak diceritakan di sini. Sengaja bikin surprise…. Memang kawan² blogger dan FB terkejut dengar saya dah bersalin. Syukur semuanya […]

» Read more

Si kecil 7 minggu

Salam bahagia buat semua…. Nak update perkembangan anak seorang demi seorang ni macam tak tersempat kaedahnya. Walaubagaimanapun, saya mencuba sebaik mungkin. Update tentang anak ni bukan nak menunjuk-nunjuk atau nak heboh-heboh pada orang lain, but more to self-therapy & meninggalkan coretan kenangan di alam maya. Blog ni wujud sampai bila saya pun tak tahulah kan… tapi selagi ianya bernyawa dan […]

» Read more

Orang baru dah sampai (Part 2)

Salam semua. Apa khabar ? Sekejap betul masa berlalu. . Saya pulak dah masuk hari ke-15 (2 minggu) berpantang. Ok je alhamdulillah, badan pun semakin sihat. Hurm. . kalo aritu o9/09/09 tarikh yang cantek kann. . banyak olang cina ‘kifan’ maaa . . . kawen lorr… hehe. Kununnya bagi depa bunyi nombor 9 tu bermakna Forever = Berkekalan atau yg […]

» Read more