Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Tutorial

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

[Tutorial] Cara daftar sebagai pengiklan Adsniaga

  Salam hormat . Entri ini muncul atas permintaan . Maka saya cuba beri sedikit information sekadar yang termampu dan the best that i can do . ;) Lama sehh tak buat tutorial ni . Kalau terkurang apa-apa , harap maafkan dan boleh tanya lebih lanjut lagi kemudian .   Ini ialah entri pertama tentang…
Read more

Tutorial : Buat Blockquote Cun (untuk blogspot)

Tweet Sebelum saya terlupa sekali lagi dari mana saya daptkan tutorial membuat blockquote seperti contoh di bawah ini , baik saya buat entry ni siap2 . Saya ambil dari blog Hakimfaridzul.com . Mintak halal ye … ;) Sebelum ni dah ada buat versi PINK punye dan Kakyong pun  ada tanya macammana nak buat kan … So…
Read more