Hanif Idrus Segmen Menerjah

Jemputan dari salah seorang blogger yang rajin meninggalkan komen di blog ini agak sukar untuk diabaikan walaupun kekangan masa menjerut diriku dari beronline lebih lama.. Cewwahhh…  Blogger Hanif Idrus mengadakan segmen menerjah a.k.a. blogwalking dalam bahasa omputeh nyer…Jom join kome, ada masa lagi sampai hujung bulan September yang best ni. Hehee… Bestla sebab bulan ni bulan ‘keramat’ku. :-P Klik sahaja […]

» Read more

Segmen rerama berterbangan

Selaku rakan blogger Kakyong yang setia (cewahhh ..) , maka terhasillah entri untuk segmen rerama berterbangan ni walaupun dalam kondisi ketandusan idea dan kekurengan mood :p Blogging ni sebenarnya mengajar banyak perkara juga bagi saya . Daripada tak reti banyak benda teknikal berkaitan komputer dan internet , la ni dah jadi mahirlah sedikit demi sedikit ;) Dapat juga ramai kawan-kawan […]

» Read more

Nickname paling unik

Saya rasa banyak sekali  berhutang entri yang saya janji nak buat sebelum ini sehinggakan ada yang saya dah terlupa @ terlepas pandang. Sementara saya masih ingat,maka terbitlah entri ini. Kalau korang masih ingat dengan sebuah segmen blog yang saya anjurkan sebelum bersalin hari tu – segmen “kenapa nickname saya begini?”. Saya ada promise nak war-warkan nickname paling unik @ menarik pada […]

» Read more

Segmen ditutup …

  Salam Isnin yang ceria … (ceriakah ??? :p) Staright to the Ampang point yeah . Memandangkan tiada lagi yang nak join segmen “kenapa nickname saya begini?” , makanya saya memutuskan untuk menutupnya pada hari ini , berkuatkuasa pada jam 6 petang … Penyertaan sebelum waktu itu saja akan diterima .   Walaupun segmen ini tak semeriah mana , tapi […]

» Read more
1 2