Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Review produk

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

corelle blushing rose demo

Perasaan pertama kali guna pinggan mangkuk Corelle kepunyaan sendiri

Salam wbt, Ok. Perasaan guna pinggan mangkuk Corelle, jenama ternama lagi femes dalam dunia dapur dunia – Sangat awesome kalau sendiri punya. Bukan orang lain punya. Sebelum ni bertandang ke rumah saudara, pernah dihidangkan makanan dengan pinggan Corelle dia. Fuhh memang macam jakun kuasa dua dengan kagum la kan. Kenapa? Sebab pinggan mangkuk Corelle ni ada…
Read more

La Baby Essential Oil

Penawar selsema, batuk dan kahak bayi dengan LaBaby Essential Oil

Salam, Nak kata pandai main SEO sangat taklah juga. Tapi banyak order dan pertanyaan dapat berkaitan krim selsema DrSneez di entri ini [klik]. Sebenarnya UH dah tak jual yer krim selsema tu. Maaf sangat-sangat buat yang tertanya-tanya dan tertunggu balasan e-mel.   Pihak pengeluar dah buat rebranding jadi jenama baru -> Turmeric Cream (krim kunyit).…
Read more

Sutra Manjakani Feminine Wash, pembersih wanita kualiti premium

Salam wbt., Saya dah gunakan produk aromaterapi Sutra selama kurang lebih 3 tahun. Antaranya tentulah produk HOT laku keras – Sutra Manjakani Feminine Wash. Fungsinya? Faham-faham sendirilah yer… :D         Kaum Hawa sangat perlu menitikberatkan penjagaan kawasan keintiman okay. Tambah-tambah yang sudah berumahtangga, sudah melahirkan berkali-kali, sangatttlah penting untuk jaga kesihatan dan…
Read more

ephyra untuk ibu menyusu bayi

Ikhtiar perbanyakkan susu badan dengan suplemen Ephyra

Salam wbt, Saya masih mempunyai anak kecil yang hak penyusuannya masih ada tempoh 6 bulan  lagi untuk disempurnakan, insyaAllah. Ketika pergi menunaikan haji, saya terpaksa menghentikan penyusuan buat sementara waktu. dan tanpa mengambil sebarang ubat. kerana tak mahu susu kering terus. cita-cita saya nak sambung menyusukan anak kecil saya kembalinya dari tanah suci. anak dah…
Read more

Ephyra harga istimewa untuk pembaca blog ummihanie.com

Salam wbt.,   Bagi yang belum terdengar tentang Ephyra, sila baca entri ini terlebih dahulu; Ephyra idaman saya Testimoni Ephyra selepas 3 minggu pengambilan     kredit imej     Mungkin tak perlu lagi saya berbahas mengenai kebaikan² Ephyra yang sudah memikat hati ramai pengguna, termasuklah saya.   Harga offer terkini untuk set premium Ephyra…
Read more