Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Review

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Ghost Whisperer makes me cry ………..

> Bismillahirrahmanirrahim ……… Jarang2 saya nak review tentang drama/filem kat TV maupun wayang . Rasanya memang tak pernah kot . Saya memang peminat ketegaq tegar siri drama “Ghost Whisperer” yang ditayangkan di TV8 setiap hari selasa jam 0930 malam . Sejak dari season 1 lagi saya dah ikut dan tak ketinggalan . Yang saya tak berkenan…
Read more

Blogku Udah Direview..!!

>Sungguh tak sangka dah sampai giliran blog [Ekspresiku] dot com ni direview oleh Littlemama dari MBP . Sesiapa yg belum baca atau memang belum kenal dgn blog MBP dan empunya nya , Littlemama aka Kak Ros , sile2lah ke sana yer . . . Hasilnya ?? Tadaaa . . dapatla 3 bintang . Alhamdulillah .…
Read more