Blog review : List kedua

  Salam hormat . Terus kepada point . Rasa kejang pula jari-jemari ni nak mula menaip semula . Padahal baru 2-3 hari stop kejap … lahaiii ~ Berikut ialah list kedua giliran mendapat review daripada Hanie . Buat masa ini satu batch list memuatkan 5 orang sahaja dan bergantung kepada first come first served . Keutamaan juga diberi kepada blog-blog […]

» Read more

[Review] : Blog Gieyana’s Life & Photo

Salam Jumaat yang mulia . Akhirnya datang juga sedikit kekuatan untuk menyambung projek blog review yang sudah berbulan-bulan tertangguh dek kerana kesibukan diri . Maaf yea ~ Lagipun review yang saya buat ni adalah atas request , bukan memandai² suka hati saya je nak buat .. hihi . Blog kak Gieyana @ semua yg dah kenal biasa panggil kak Gie saja ya , […]

» Read more

Jom shopping barangan baby di BabyKidMatters

  Oh sepatutnya saya buat review penghargaan ni jauh lebih awal tapi asyik dok pending aja . Tuan empunya blogshop pun sangatlah baek hati , walaupun dah jadi penaja contest saya yang sebelum ni , tapi langsung tak pernah suruh2 saya buat review atau apa saja pun syarat2 lain . Susah nak jumpa penaja super baik macam ni ;)   […]

» Read more

[Review] : Blog Farawahidah (Ummi Eisya)

    Salam review ! ^-^ Alhamdulillah masih diberi kekuatan olehNya untuk meneruskan kehidupan sebagai seorang hamba,seorang isteri,seorang ibu,seorang blogger ! ;)   Giliran  blog utk direview kali ini ialah blog Farawahidah atau nickname nya Ummi Eisya . Ya , sudah berkahwin dan memiliki 2 orang puteri , Nur Aleesya & Nur Amani . Masih kecil² lagi mereka , samalah […]

» Read more
1 2 3 4