Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru

Salam, Denaihati mungkin sudah tidak asing lagi dalam dunia blog, penjenamaannya semakin kukuh kini dengan wujudnya aplikasi untuk Android dan iOs. Saya sudah install untuk iOs. Anda sudah? Pada masa kini, media sosial lebih mudah digunakan dalam android dan tablet. Satu langkah yang bijak bagi Denaihati dan team nya kerana berjaya menghasilkan aplikasi khas untuk menawan pembaca-pembaca di medium yang […]

» Read more

Blog review : List kedua

  Salam hormat . Terus kepada point . Rasa kejang pula jari-jemari ni nak mula menaip semula . Padahal baru 2-3 hari stop kejap … lahaiii ~ Berikut ialah list kedua giliran mendapat review daripada Hanie . Buat masa ini satu batch list memuatkan 5 orang sahaja dan bergantung kepada first come first served . Keutamaan juga diberi kepada blog-blog […]

» Read more

[Review] : Blog Gieyana’s Life & Photo

Salam Jumaat yang mulia . Akhirnya datang juga sedikit kekuatan untuk menyambung projek blog review yang sudah berbulan-bulan tertangguh dek kerana kesibukan diri . Maaf yea ~ Lagipun review yang saya buat ni adalah atas request , bukan memandai² suka hati saya je nak buat .. hihi . Blog kak Gieyana @ semua yg dah kenal biasa panggil kak Gie saja ya , […]

» Read more

Jom shopping barangan baby di BabyKidMatters

  Oh sepatutnya saya buat review penghargaan ni jauh lebih awal tapi asyik dok pending aja . Tuan empunya blogshop pun sangatlah baek hati , walaupun dah jadi penaja contest saya yang sebelum ni , tapi langsung tak pernah suruh2 saya buat review atau apa saja pun syarat2 lain . Susah nak jumpa penaja super baik macam ni ;)   […]

» Read more
1 2 3 4 5