Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Review

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

[Review] : Blog Gieyana’s Life & Photo

Salam Jumaat yang mulia . Akhirnya datang juga sedikit kekuatan untuk menyambung projek blog review yang sudah berbulan-bulan tertangguh dek kerana kesibukan diri . Maaf yea ~ Lagipun review yang saya buat ni adalah atas request , bukan memandai² suka hati saya je nak buat .. hihi . Blog kak Gieyana @ semua yg dah kenal…
Read more

Jom shopping barangan baby di BabyKidMatters

  Oh sepatutnya saya buat review penghargaan ni jauh lebih awal tapi asyik dok pending aja . Tuan empunya blogshop pun sangatlah baek hati , walaupun dah jadi penaja contest saya yang sebelum ni , tapi langsung tak pernah suruh2 saya buat review atau apa saja pun syarat2 lain . Susah nak jumpa penaja super…
Read more

[Review] : Blog Farawahidah (Ummi Eisya)

    Salam review ! ^-^ Alhamdulillah masih diberi kekuatan olehNya untuk meneruskan kehidupan sebagai seorang hamba,seorang isteri,seorang ibu,seorang blogger ! ;)   Giliran  blog utk direview kali ini ialah blog Farawahidah atau nickname nya Ummi Eisya . Ya , sudah berkahwin dan memiliki 2 orang puteri , Nur Aleesya & Nur Amani . Masih…
Read more

[Review] : Blog Mama_Iris

Salam hormat. Alhamdulillah masuklah blog review kedua untuk List Pertama. 3 more to go and 2 lists already waiting… amik ko :p Kali ini meh kita usha blog Mama_Iris @ Nurul. Nama penuhnya Nurul Huda. Seorang mama kepada seorang puteri. Iris itulah puterinya … (Nur Airis Khayra … sedapnye nama!)  that’s why she called herself…
Read more

Senarai blog yang bakal direview

  Salam hormat . InsyaAllah , saat untuk blog reviewing bakal tiba tidak lama lagi . Banner udah pun siap … tihihih … semangat ! ;)     Pssttt … kalau ada yg perasan  @ tajam mata , banner ini adalah banner “kitar semula” …. :p  Jimat tau . Hiksss ~   Ini ialah list…
Read more