Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Review

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Review Ebook Teknik WeChat, teknik buat duit cara sempoi

Lama dah tak install aplikasi WeChat nih. Macam banned la juga sebab dengar banyak keburukan dari kebaikan dia. Tambah untuk anak-anak. Serremmm dengarrr. Jangan salah sangka, UH bukan macam budak-budak wicet yang cari partner online ni okeyh !     Tapi ! Lepas baca ebook Teknik WeChat ni laju terussss UH install WeChat di Google…
Read more

5 Cara Untuk Menjadikan Rumah Anda Bertema Minimalis

Hai semua & salam wbt, Rumah yang minimalis akan membantu anda untuk menenangkan fikiran selepas seharian berada di pejabat dan di jalanraya. Reka hias dalaman minimalis boleh dikatakan antara gaya hiasan rumah yang paling ideal berbanding dengan yang lain. Dan gaya ini sangat popular di Malaysia kerana cara hiasannya yang lebih kemas, teratur dan selesa…
Read more

selendang stella instant

Koleksi Selendang Terkini Wanita Menarik

Koleksi selendang terkini wanita menarik | Selendang, Tudung dan wanita Muslim itu amatlah sinonim. Bagi Muslimah, tudung adalah antara item penting buat mereka terutamanya apabila berada di luar rumah. Ini kerana mengikut tuntutan agama mereka memerlukan mereka menutup aurat dalam keadaan tertentu. Oleh itu tidak hairanlah jika dilihat pasaran Tudung/Selendang terkini semakin meluas kerana permintaan…
Read more

rizq arabic cafe

Roti Nan Cheese Leleh sekali rasa pasti nak lagi

Salam wbt., Minggu lepas pergi ke restoran RIZQ Arabic Cafe (sekarang RIZQ BISTRO) di taman perumahan bersebelahan sahaja… Taman Pekaka, Nibong Tebal. Dah lama nak menjejak ke sini akan tetapi masa mencemburui. Ada peluang je, zasss menyerbu gitu. Berhampiran pintu masuk, ternampak signboard NAN CHEESE LELEH. Terus teringin nak order. Taraaa…. Order siappp… Perut pun sudah…
Read more

Ketahui 16 barang elektronik paling laris di Malaysia

16 barang elektronik paling laris di Malaysia | Sekarang ini era penggunaan barangan elektronik, atau bahasa canggihnya, gajet di mana-mana, tak kira lapisan usia. Penjualan gajet elektronik sentiasa mendapat sambutan, dan gajet² baru juga semakin bertambah seiring dengan permintaan masyarakat. Ada yang pentingkan jenama, ada yang pentingkan aplikasi dalam sesebuah gajet, tak kurang juga yang…
Read more