5 Cara Untuk Menjadikan Rumah Anda Bertema Minimalis

Hai semua & salam wbt, Rumah yang minimalis akan membantu anda untuk menenangkan fikiran selepas seharian berada di pejabat dan di jalanraya. Reka hias dalaman minimalis boleh dikatakan antara gaya hiasan rumah yang paling ideal berbanding dengan yang lain. Dan gaya ini sangat popular di Malaysia kerana cara hiasannya yang lebih kemas, teratur dan selesa untuk dipandang. Selain itu, hiasan […]

» Read more

Lazada meraikan bulan September

LAZADA September Deals | Rugi siapa tak ambil peluang shopping di Lazada sempena September Deals ni. Ada diskaun hebat sehingga 90% ! Cepat cepat cepatt…. ! September tinggal beberapa hari saja lagi yawww…. Macam tahu-tahu je bulan istimewa saya kan? Time kasihlaaaa Lazada….. terharu ahkak :D Sebelum Lazada September Deals ni bermula, UH ada belikan anak-anak sesuatu yang agak best. […]

» Read more

Koleksi Selendang Terkini Wanita Menarik

selendang stella instant

Koleksi selendang terkini wanita menarik | Selendang, Tudung dan wanita Muslim itu amatlah sinonim. Bagi Muslimah, tudung adalah antara item penting buat mereka terutamanya apabila berada di luar rumah. Ini kerana mengikut tuntutan agama mereka memerlukan mereka menutup aurat dalam keadaan tertentu. Oleh itu tidak hairanlah jika dilihat pasaran Tudung/Selendang terkini semakin meluas kerana permintaan yang cukup tinggi dalam kalangan […]

» Read more

Roti Nan Cheese Leleh sekali rasa pasti nak lagi

rizq arabic cafe

Salam wbt., Minggu lepas pergi ke restoran RIZQ Arabic Cafe di taman perumahan bersebelahan sahaja… Taman Pekaka, Nibong Tebal. Dah lama nak menjejak ke sini akan tetapi masa mencemburui. Ada peluang je, zasss menyerbu gitu. Berhampiran pintu masuk, ternampak signboard NAN CHEESE LELEH. Terus teringin nak order. Taraaa…. Order siappp… Perut pun sudah lapar, Bismillahhh….. tayang roti nan cheese dengan […]

» Read more
1 2 3 5