Graf Nuffnang Ogos – September | GengBlogger dah kembali pulih | Keyword “Gambar Kontroversi”

 Dah hampir tengah malam ni gigih lagi nak hapdet blog.Tengah idea mencurah2 (kununnye) maka janganlah dibazirkan begitu saja katanye… ;p Mak aih giler panjang tajuk entry. Combine 3 sekaligus, triplet . ;)Okeh mula2 story graf Nuffnang ku dulu.Minggu ni punye graf tak berapa cantik. Trafik agak merudum since cuti beraya tempoh hari.Ah,tak kisah sangat pun… Tapi yang herannya lagi tak berlayan […]

» Read more

Bidadari-bidadari Syurga

Bismillahirrahmanirrahim … Tajuk entri yang indah sekali buatku dan mungkin …. buat kamu juga ? BIDADARI-BIDADARI  SYURGA …………..mengisahkan tentang pengorbanan seorang kakak (Laisa) untuk adik2nya (Dalimunte , Ikanuri , Wibisana & Yashinta ) di Lembah Lahambay agar mereka dapat melanjutkan pelajaran . Laisa perlu bekerja di bawah terik matahari  , mengolah gula aren (???) setiap jam 4 pagi , serta […]

» Read more

Menarik : JELAJAH BLOG IBU

  Bismillahirrahmanirrahim … Nampaknya jelajah ini semakin berleluasa di merata2 blog ibu2,mama2,ummi2,mak2 macam …. saya . Makanya saya tak mau ketinggalan keretapi untuk promosi free blog tak seberapa ni anjuran Encik Ben 10 Ashaari . Big claps for your effort ! =)     Header belog Encik Ben 10 Ashaari yang simple but look like pro ! ;) Di mana2 […]

» Read more

DUA PENGUMUMAN PENTING

Bismillahirrahmanirrahim ……… Ada 2 pengumuman penting di sini. *Penting sangat ke ?* Yeah, penting bagi yang mengambil berat… Penting bagi yang sudi berkawan dengan saya walaupun saya sekarang ini agak jarang2 melakukan blogwalking dengan rancaknya dek kerana banyak komitmen lain lagi. Penting bagi mereka yang pedulikan kehadiran saya di sini. Ohh… emonya. (^_0) Pengumuman pertama ialah, saya dah ‘lahirkan’ sebuah […]

» Read more
1 44 45 46 47 48 52