Menarik : JELAJAH BLOG IBU

  Bismillahirrahmanirrahim … Nampaknya jelajah ini semakin berleluasa di merata2 blog ibu2,mama2,ummi2,mak2 macam …. saya . Makanya saya tak mau ketinggalan keretapi untuk promosi free blog tak seberapa ni anjuran Encik Ben 10 Ashaari . Big claps for your effort ! =)     Header belog Encik Ben 10 Ashaari yang simple but look like pro ! ;) Di mana2 […]

» Read more

DUA PENGUMUMAN PENTING

Bismillahirrahmanirrahim ……… Ada 2 pengumuman penting di sini. *Penting sangat ke ?* Yeah, penting bagi yang mengambil berat… Penting bagi yang sudi berkawan dengan saya walaupun saya sekarang ini agak jarang2 melakukan blogwalking dengan rancaknya dek kerana banyak komitmen lain lagi. Penting bagi mereka yang pedulikan kehadiran saya di sini. Ohh… emonya. (^_0) Pengumuman pertama ialah, saya dah ‘lahirkan’ sebuah […]

» Read more

Ghost Whisperer makes me cry ………..

> Bismillahirrahmanirrahim ……… Jarang2 saya nak review tentang drama/filem kat TV maupun wayang . Rasanya memang tak pernah kot . Saya memang peminat ketegaq tegar siri drama “Ghost Whisperer” yang ditayangkan di TV8 setiap hari selasa jam 0930 malam . Sejak dari season 1 lagi saya dah ikut dan tak ketinggalan . Yang saya tak berkenan hanyalah pakaian si Melinda Gordon […]

» Read more
1 44 45 46 47 48 52