Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Blog

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

BABY CUTE CONTEST

Salam . . . Ni dier julung2 kalinya contest yg kusertai via online/blog . Contest ni dtgnyer dari Blog Mama Aqish . Antara syarat masuk contest ni ialah utk baby 0-18 months . . . That means my baby Muni ( 17 months ) still leh masuk kan kan kan ?? So, here is her…
Read more

Pembedahan kaki abah

Al – Kisahnya my dad, abahku dimasukkan ke wad GH Ipoh Rabu minggu lepas. Baru je 3 hari balik dari New Zealand. . . So, hari Khamis tu operation ke atas tulang punggungnya (hip bone) dibuat. . . Tulang digantikan dgn besi ! So, kepala tulang yg berbentuk seakan bola itu direplace dgn besi, dan…
Read more

CONGRATZ ! I have my own site ~ hosting, domain …

Sebenarnya 2 hari sudah saya dah order hosting + domain untuk perniagaan online saya. Tetapi, baru semalam saya selesai bayar dan hari ini sudah activate lah. Dan…… saya teramat busy dan peninglah nak mengkonfigurasikan segalanya. Maklumlah…. first time beli daN terlibat dgn ‘bendalah’ ni. Huhuhu …. takpe, saya suka belajar dan saya berkeinginan untuk berjaya…
Read more

Silapmata Microsoft

Silapmata ? Magic ? Yaaa… saya nak kongsi dgn anda semua … simple jer … Seluruh team Microsoft termasuklah si jutawan Bill Gates tu tak dapat menjelaskan keadaan ini. Just buka Microsoft Word anda dan taip =rand (200, 99 ) dan tekan button ENTER. Nah, lihat apa yg jadi !!! (anda cuba sendiri la ye…
Read more

Hati-hati dgn pil berunsur babi

Dari Kementerian Kesihatan: UBAT DARI SUMBER BABI TERDAPAT DI PASARAN MALAYSIA. Senarai ubat yang berada dipasaran Malaysia dijual dengan meluasnya dan mendapat sambutan yang amat menggalakkan. Berikut ialah senarai Nombor Nama ubat/Kegunaan/Vendor di Malaysia; 1. Kenalog in orabase ; Ulcer mulut Diethelm oral paste 2. Drixoral (tablet) ; Selsema Zuellig Pharma 3. Clexane (injection) ;…
Read more