Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Blog

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Selamat menjalani UPSR 2015

Salam wbt., Dedikasi khas buat anak sulungku, Nurul Hafizah a.k.a. Kakak dan rakan-rakan seperjuangan semuanya. Selamat menjalani UPSR 2015 pada hari ini, Selasa 8 September 2015. Hadapilah peperiksaan ini dengan penuh ketenangan dan keyakinan tinggi. Sudah berusaha, berdoa, kini bertawakkal. Cuba yang terbaik. Percubaan UPSR yang lalu Kakak agak terkejut dapat keputusan 3A 2B. Jangkaannya…
Read more

klip video najwa latif satu hari nanti

Satu hari nanti Najwa Latif jadi cikgu tadika

Satu hari nanti Najwa Latif jadi cikgu tadika | Korang tak tahu cerita lagi ke Najwa Latif dah ada profesyen baru iaitu cikgu tadika yang comel. Haha… betullah tak tipu kan… Tak caya cuba tengok video klip ni;   Kan betul…. :) Incoming search terms:lirik lagu satu hari nanti (11)lirik lagu satu hari nanti najwa…
Read more

ephyra untuk ibu menyusu bayi

Ikhtiar perbanyakkan susu badan dengan suplemen Ephyra

Salam wbt, Saya masih mempunyai anak kecil yang hak penyusuannya masih ada tempoh 6 bulan  lagi untuk disempurnakan, insyaAllah. Ketika pergi menunaikan haji, saya terpaksa menghentikan penyusuan buat sementara waktu. dan tanpa mengambil sebarang ubat. kerana tak mahu susu kering terus. cita-cita saya nak sambung menyusukan anak kecil saya kembalinya dari tanah suci. anak dah…
Read more

rizq arabic cafe

Roti Nan Cheese Leleh sekali rasa pasti nak lagi

Salam wbt., Minggu lepas pergi ke restoran RIZQ Arabic Cafe (sekarang RIZQ BISTRO) di taman perumahan bersebelahan sahaja… Taman Pekaka, Nibong Tebal. Dah lama nak menjejak ke sini akan tetapi masa mencemburui. Ada peluang je, zasss menyerbu gitu. Berhampiran pintu masuk, ternampak signboard NAN CHEESE LELEH. Terus teringin nak order. Taraaa…. Order siappp… Perut pun sudah…
Read more

letsmasak.com contest iphone 6

Tingkatkan skil memasak di LetsMasak.com, peluang menang iPhone 6

Salam ceria, Tingkatkan skil memasak di LetsMasak.com, peluang menang iPhone 6| Korang masih rasa skil memasak di tahap yang tidak memuaskan? Saya pun still rasa macam tu… hurmm… So takkan nak biarkan je perasaan itu menghantui diri. Tambah² ibu + surirumah macam saya ni. Tiap² hari berdepan dengan tugasan MEMASAK. Tugasan hakiki katanya…. Satu masa dulu…
Read more