Mee rebus ala Singapore homemade

Assalamualaikum… Salam sejahtera… Lamanya tinggalkan blog, udah bersawang. Dari sebelum bersalin, sampai dah habis berpantang 44 hari pun… Nanti cerita pasal baby yer. Alhamdulillah, saya dan baby sihat… Dah habis pantang ni, teringin pula nak jamu diri dan family… Mee rebus ala Singapore. Ala singapore kerana resepi emak saya yang berasal dari sana… Selalu saya makan mee rebus singapore ni […]

» Read more

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Salam wbt, Lama sungguh tak sertai mana-mana blog contest. Kali ini tergerak hati pula nak join contest SEO ONEXOX anjuran blog Coretan Anuar. Blog ini kerap juga menganjurkan contest SEO yang hebat-hebat hadiahnya. Saya tak mengahrapkan sangat kemenangan, lebih kepada memeriahkan contest rakan blogger sekaligus teringin pula nak mencuba simkad Celcom ONEXOX yang hangat diperkatakan kini. Syarat-syarat Isi borang pendaftaran […]

» Read more

10 artikel Denaihati paling hit 2015

Saya mula mengenali blog Denaihati sejak tahun 2010 dan sehingga kini masih mengikuti sedikit sebanyak artikel dan perkembangan di sana. Denaihati adalah salah satu blog contoh berkualiti di Malaysia dan sememangnya sudah mempunyai ribuan followers (pengikut) dan readers (pembaca). Blog DH juga rajin menganjurkan blog contest dengan hadiah yang lumayan seperti gajet iphone, juga wang tunai. Sesuai sekalidengan taglinenya “Hidupkan untuk […]

» Read more

Lazada meraikan bulan September

LAZADA September Deals | Rugi siapa tak ambil peluang shopping di Lazada sempena September Deals ni. Ada diskaun hebat sehingga 90% ! Cepat cepat cepatt…. ! September tinggal beberapa hari saja lagi yawww…. Macam tahu-tahu je bulan istimewa saya kan? Time kasihlaaaa Lazada….. terharu ahkak :D Sebelum Lazada September Deals ni bermula, UH ada belikan anak-anak sesuatu yang agak best. […]

» Read more
1 2 3 4 5 52