Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Blog

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

[CONTEST – TAMAT] ANMUM ESSENTIAL Mendidik Ibubapa Tentang Tumbesaran Otak anak-anak melalui kempen “Grow Amazing”

Salam wbt., Selamat berpuasa bagi semua kaum Muslimin.   “Sebagai ibu bapa, kita sentiasa inginkan yang terbaik untuk anak-anak, oleh itu adalah amat penting untuk memahami tumbesaran otak kanak-kanak,” kata Irene Cheah, Pengurus Pemasaran Anmum Malaysia. “Justeru itu, AnmumTM Essential ingin memperkenalkan Grow Amazing, suatu inisiatif baharu berunsur  pendidikan untuk membantu ibu bapa memahami proses…
Read more

annisabiz opencart

Sedihnya bila laman web digodam

Sekadar coretan ringkas. Rentetan diari dunia online – blogging & website. Salah satu website seliaan saya, yang taklah terlalu aktif juga tak terlalu bersawang… suam-suam kuku jelah senang cerita.   Boleh dikatakan nadi bisnes online saya. Laman web saya itu telah digodam. yes HACKED. Mulanya saya terima e-mel dari cyber security mengatakan web saya diHack.…
Read more

Kemeja Panjang Wanita

Salam wbt., Question for ladies. Selalu kalau keluar berjalan-jalan, korang dress up macammana? Yelah, gaya kasual ke, gaya muslimah ke… Kini semakin ramai wanita yang lebih gemar memilih koleksi long shirts atau kemeja labuh untuk tampil bergaya. Menarik mengenai jenis pakaian ini, ia boleh anda gayakan dengan apa sahaja dan untuk ke mana sahaja (jika…
Read more

T-shirt Boboiboy original – Clearance SALE

T-shirt Boboiboy yang original ada di sini. CLEARANCE SALE ! Dah agak lama semenjak entri teaser, baru ini (4/8/2012) saya bersedia nak buat entri sebenar berkaitan bisnes baru saya ni. Bisnes jual t-shirt Boboiboy yang original, bukan tiruan copy paste dari mana-mana. Syarikat pengeluar t-shirt ini sudah mendapat kebenaran sah dari company Boboiboy sendiri dan…
Read more

Mee rebus ala Singapore homemade

Assalamualaikum… Salam sejahtera… Lamanya tinggalkan blog, udah bersawang. Dari sebelum bersalin, sampai dah habis berpantang 44 hari pun… Nanti cerita pasal baby yer. Alhamdulillah, saya dan baby sihat… Dah habis pantang ni, teringin pula nak jamu diri dan family… Mee rebus ala Singapore. Ala singapore kerana resepi emak saya yang berasal dari sana… Selalu saya…
Read more