Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Blog

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kemeja Panjang Wanita

Salam wbt., Question for ladies. Selalu kalau keluar berjalan-jalan, korang dress up macammana? Yelah, gaya kasual ke, gaya muslimah ke… Kini semakin ramai wanita yang lebih gemar memilih koleksi long shirts atau kemeja labuh untuk tampil bergaya. Menarik mengenai jenis pakaian ini, ia boleh anda gayakan dengan apa sahaja dan untuk ke mana sahaja (jika…
Read more

5 Tips Membeli Sandals wanita

Salam wbt., Korang suka pakai sandal tak? Soalan untuk kaum wanita yer… yang lelaki, samada ibu/kakak/adik/isteri korang suka pakai sandal ke? Saya suka. Sebab ibu beranak kecil-kecil dan ramai macam saya ni mudah nak bergerak dengan sandal sahaja. Nak sarung pun tak makan masa yang lama. Sandals ni bahasa pasarnya SELIPAR… Nak moden, panggil SANDALS……
Read more

T-shirt Boboiboy original – Clearance SALE

T-shirt Boboiboy yang original ada di sini. CLEARANCE SALE ! Dah agak lama semenjak entri teaser, baru ini (4/8/2012) saya bersedia nak buat entri sebenar berkaitan bisnes baru saya ni. Bisnes jual t-shirt Boboiboy yang original, bukan tiruan copy paste dari mana-mana. Syarikat pengeluar t-shirt ini sudah mendapat kebenaran sah dari company Boboiboy sendiri dan…
Read more

Mee rebus ala Singapore homemade

Assalamualaikum… Salam sejahtera… Lamanya tinggalkan blog, udah bersawang. Dari sebelum bersalin, sampai dah habis berpantang 44 hari pun… Nanti cerita pasal baby yer. Alhamdulillah, saya dan baby sihat… Dah habis pantang ni, teringin pula nak jamu diri dan family… Mee rebus ala Singapore. Ala singapore kerana resepi emak saya yang berasal dari sana… Selalu saya…
Read more

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Salam wbt, Lama sungguh tak sertai mana-mana blog contest. Kali ini tergerak hati pula nak join contest SEO ONEXOX anjuran blog Coretan Anuar. Blog ini kerap juga menganjurkan contest SEO yang hebat-hebat hadiahnya. Saya tak mengahrapkan sangat kemenangan, lebih kepada memeriahkan contest rakan blogger sekaligus teringin pula nak mencuba simkad Celcom ONEXOX yang hangat diperkatakan…
Read more