Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Blog

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

La Baby Essential Oil

Penawar selsema, batuk dan kahak bayi dengan LaBaby Essential Oil

Salam, Nak kata pandai main SEO sangat taklah juga. Tapi banyak order dan pertanyaan dapat berkaitan krim selsema DrSneez di entri ini [klik]. Sebenarnya UH dah tak jual yer krim selsema tu. Maaf sangat-sangat buat yang tertanya-tanya dan tertunggu balasan e-mel.   Pihak pengeluar dah buat rebranding jadi jenama baru -> Turmeric Cream (krim kunyit).…
Read more

Payment Adsense dan Innity masyuukk

Allah tu maha mengetahui keadaan hamba2Nya kan. Di saat daku agak memerlukan wang ringgit, timing elok je Adsense dan Innity masyuuk. Masyuuk di sini bukan bermaksud amaunnya lebat okeyh. Amaun biasa2, minimum cash out je pun. Tapi untuk Adsense, minimum pun dah 3 ratus lebih hengget kan? Adsense baru kali ke berapa je cash out.…
Read more

Sutra Manjakani Feminine Wash, pembersih wanita kualiti premium

Salam wbt., Saya dah gunakan produk aromaterapi Sutra selama kurang lebih 3 tahun. Antaranya tentulah produk HOT laku keras – Sutra Manjakani Feminine Wash. Fungsinya? Faham-faham sendirilah yer… :D         Kaum Hawa sangat perlu menitikberatkan penjagaan kawasan keintiman okay. Tambah-tambah yang sudah berumahtangga, sudah melahirkan berkali-kali, sangatttlah penting untuk jaga kesihatan dan…
Read more

5 Cara Untuk Menjadikan Rumah Anda Bertema Minimalis

Hai semua & salam wbt, Rumah yang minimalis akan membantu anda untuk menenangkan fikiran selepas seharian berada di pejabat dan di jalanraya. Reka hias dalaman minimalis boleh dikatakan antara gaya hiasan rumah yang paling ideal berbanding dengan yang lain. Dan gaya ini sangat popular di Malaysia kerana cara hiasannya yang lebih kemas, teratur dan selesa…
Read more

Blog branding: Pakej header, banner dan watermark

Otai² blog kata, blog branding (penjenamaan blog) tu penting, kalau nak pergi jauh. Cuba baca blog DonnyIen tentang penjenamaan, anda akan dapat idea tentang penjenamaan blog ni ;) Saya? Bukanlah nak pergi jauh mana sampai ke bulan pun, saya lebih prefer low-profile… sebab saya ni memang jenis agak pemalu, pendiam, nak bercakap pun kurang modal.…
Read more