Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Contest/GA

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Giveaway Fridge Magnet 2 negeri

Assalamulaikum, salam sejahtera dan salam bahagia. Janji dah nak buat giveaway kecil² dalam entri lepas, maka kenalah kotakannya. Juga sempena pemergianku ke destinasi impian esok… yeayy… best best. Dan juga ekspresi kesedihan tak dapat join event ngetop Sepetang Bersama Blogger ’13 akibat pertindanan program percutian impian tu. Hukhuk… ada kaitan ke? :p Wahai encik DH…
Read more

Keputusan Contest Top Referral blog Ummihanie.com. Siapa bakal dinobatkan sebagai juara?

Salam bahagia, Oh tiba masanya untuk mengumumkan para pemenang contest Top Referral blog Ummihanie.com. Maaf kerana tidak post sebarang update berkaitan, kerana memang disengajakan begitu. Biar surprise kasi result untuk semua peserta. Dan, berita baiknya. kesemua peserta akan dapat hadiah. Yeayyy… seronok cenggini kan? Tak banyak saingan… hoho. Tu laa… sapa suruh tak join :p…
Read more

Contest Top Referral Ummihanie.com dilanjutkan lagi

Salam hormat, Maaf atas kelewatan memberi maklumbalas dan updates terkini berkaitan Contest Top Referral iPhone 5 Gadget Impian. Jangan risau, saya bukanlah seorang penganjur yang tidak bertanggungjawab… ceewahhh. Sebenarnya memang dari awal saya plan nak panjangkan sedikit tempoh contest ini kerana almaklumlah, nama pun top referral, jadi kenalah bagi masa yang lebih sikit untuk peluang membina…
Read more

Contest Top Referral iPhone 5 Gadget Impian

  Assalamualaikum & Salam sejahtera ! Selingan entri contest sebentar. Lama sungguh rasanya ummihanie tak menganjurkan sebarang contest mahupun giveaway. Fikir punya fikir punya fikir, akhirnya sampai juga seru nak buat contest. itupun asalnya nak buat giveaway saja. Tapi memandangkan saya nak cari Top Referral, maka kenalah namakan contest. Itu pun kalau ada sambutan yang…
Read more

iphone 5 gajet impian

iPhone 5 gadget impian

iPhone 5 gadget impian Dunia sekali lagi digegarkan dengan pengeluaran peranti/gadget terbaru dari syarikat super-tersohor, Apple iaitu iPhone 5. Jutaan penduduk bumi sudah membelinya. Apple memang tak perlu nak promosi teruk-teruk, tapi sebaliknya pelanggan yang menderu-deru datang mencari. Sanggup menunggu berjam-jam di luar kedai lagi. Itulah impak namanya ;)     Untuk itu, saya nak…
Read more