Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Contest/GA

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Siraplimau.com menyegarkan minda sesegar namanya

Assalamualaikum & Salam Muhibbah. Pernah minum air sirap limau? Segar rasanya, kan? Pernah dengar nama blog siraplimau.com dengan tagline nya “Segar lagi menyegarkan!” ? Ok kalau tak pernah, boleh terjah sana laju-laju dengan klik banner di bawah. Apa kaitanlah pulak air sirap limau dengan blog siraplimau.com ni ye? Yelah, air sirap limau kan menyegarkan, begitulah…
Read more

Mom Blogger Top Referral Contest [TAMAT]

Salam ceria & Assalamualaikum. Sebagai permulaan tahun 2014 yang lebih gemilang dari segenap aspek, insyaaAllah.. Blog ummihanie.com memberanikan diri mengorak langkah dengan mengadakan simple contest. Kalau korang perasan, blog ini pernah beberapa kali membuat contest top referral. Cadang nak buat contest SEO, tapi tunggu kesesuaian masa dan keadaan dulu. Mom Blogger Top Referral Contest  …
Read more

Homestay Regalia Studio, mu tunggu aku datang

Homestay Regalia Studio. Nama pun sudah kedengaran unik, intai-intai ‘rupa’ pun menarik. Harusss cuba ni. Homestay Regalia Studio, mu tunggu aku datang! (pengaruh filem terbaru lakonan UAI ni) Apa yang membuatkan Homestay Regalia Studio yang terletak di Jalan Kuching, Kuala Lumpur ini menarik?  ~ Homestay apartment studio yang selesa dan mudah lagi eksklusif ~ terletak di bandar KL,…
Read more

Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM

Salam mesra. Dah lama rasanya admin tak join giveaway yang dianjurkan bloggers Malaysia yang kian hari semakin memeriahkan dunia blog. Nak anjurkan sendiri, masih kurang kesediaan dari segi masa terutamanya, tapi perancangan tu ada insyaAllah. Korang join tau? ;) Kali ini admin nak join giveaway anjuran blogger Hasrul Hassan. “Jiran” juga ni, kami stay area…
Read more

Memey ephyra

Ephyra idaman saya

Salam dan hi, Izinkan saya memperkenalkan Ephyra, bakal sahabat baik tidak lama lagi, insyaAllah ;) Siapa Ephyra? Maaf, tidak tepat soalan itu. Yang tepatnya ialah, APA itu Ephyra? Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia,…
Read more