Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Contest/GA

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

UPDATE 1 : Top Commentator Contest

Bismillahirrahmanirrahim . Maaf ya peserta2 Top Commentator Contest (3 org je..huhu) sebab Hanie lambat sangat bikin ini update . Kesian korang , dah berhempas pulas mengomen2 hampir setiap entri Hanie since 2 tahun berblog nih , tapi satu hapdet pun Hanie tak buat ekkk . . . Bukan taknak buat , kesihatan agak terganggu sedikit…
Read more

BUKU INSPIRASI CONTEST

Bismillahirrahmanirrahim .   Sebuah lagi contest yang Ummi Hanie sedang terjah , bukan contest tepek2 gambar tapi lebih kepada menjawab soalan ala2 interview . Contest ini menarik hati saya atas beberapa sebab ; menawarkan hadiah buku berkaitan bagaimana untuk jadi seorang work-at-home-mom (WAHM), memang sedang mencari-cari buku2 seperti ini dlm bahasa Melayu (kalau dapat FREE lagi…
Read more

Mom Bloggers Planet Contest !!

Closing date and time is by this midnight !!! Sempatkah dakoooo . . . ??? Ok , ni tentang contest nya ; For this very first contest, the prizes that you could win are: One Grand Prize – worth RM230 1 Osim Uvibe Massage (for mom!) 1 Luvable Friends Onesies (9-12m) 2 Luvable Friends Bib…
Read more

BABY CUTE CONTEST

Salam . . . Ni dier julung2 kalinya contest yg kusertai via online/blog . Contest ni dtgnyer dari Blog Mama Aqish . Antara syarat masuk contest ni ialah utk baby 0-18 months . . . That means my baby Muni ( 17 months ) still leh masuk kan kan kan ?? So, here is her…
Read more