Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Salam wbt, Lama sungguh tak sertai mana-mana blog contest. Kali ini tergerak hati pula nak join contest SEO ONEXOX anjuran blog Coretan Anuar. Blog ini kerap juga menganjurkan contest SEO yang hebat-hebat hadiahnya. Saya tak mengahrapkan sangat kemenangan, lebih kepada memeriahkan contest rakan blogger sekaligus teringin pula nak mencuba simkad Celcom ONEXOX yang hangat diperkatakan kini. Syarat-syarat Isi borang pendaftaran […]

» Read more

Tingkatkan skil memasak di LetsMasak.com, peluang menang iPhone 6

letsmasak.com contest iphone 6

Salam ceria, Tingkatkan skil memasak di LetsMasak.com, peluang menang iPhone 6| Korang masih rasa skil memasak di tahap yang tidak memuaskan? Saya pun still rasa macam tu… hurmm… So takkan nak biarkan je perasaan itu menghantui diri. Tambah² ibu + surirumah macam saya ni. Tiap² hari berdepan dengan tugasan MEMASAK. Tugasan hakiki katanya…. Satu masa dulu sukaaa sangat menonton rancangan Martha […]

» Read more

Contest Petua dan Herba Kongsibersamanora

daun kucai banyak khasiat

Petua dan Herba Kongsibersamanora | Herba ada macam² jenis di Malaysia ni. Negara kita memang kaya dengan hasil alam semulajadi. Silalah berbangga wahai rakyat Malaysia :) Sebelum memulakan edisi berceloteh, mari mengenal apa itu herba dahulu. Herba adalah tumbuh-tumbuhan yang mempunyai nilai dari segi perubatan, khasiat makanan dan baunya. Herba digunakan secara meluas dalam masakan, perubatan dan kecantikan. Ia juga dikaitkan […]

» Read more

Jom Aktifkan MyKad

Jom Aktifkan MyKad | Kalau sebut MyKad, siapa yang tak tahu kan? Budak kecil pun tahu. MYKAD atau lebih dikenali terlebih dahulu sebagai kad pengenalan diri (Identification Card – IC) Sebagai rakyat Malaysia yang mempunyai kewarganegaraan sah, MyKad wajib dibuat dan dibawa ke mana sahaja, kalau tidak jika ditangkap oleh pihak berkuasa akan disangka PATI pula… hewhew~ Kelebihan Menyertai Program MyKad […]

» Read more

IntaNBerlian Mega Giveaway 2014

Salam ceria. Sementara tengah ada mood membara join contest dan giveaway dari blogger² yang murah hati bagi macam² hadiah ni, saya join giveaway yang simple tak banyak syarat ni tapi hadiah best² juga especially untuk kaum hawa. Last time termenang juga dari giveaway Intanberlian ni. So ni pun macam ada instinct nak menang sikit². Boleh gitu? Sponsor pun ramai, so […]

» Read more
1 2 3 15