[CONTEST – TAMAT] ANMUM ESSENTIAL Mendidik Ibubapa Tentang Tumbesaran Otak anak-anak melalui kempen “Grow Amazing”

Salam wbt., Selamat berpuasa bagi semua kaum Muslimin.   “Sebagai ibu bapa, kita sentiasa inginkan yang terbaik untuk anak-anak, oleh itu adalah amat penting untuk memahami tumbesaran otak kanak-kanak,” kata Irene Cheah, Pengurus Pemasaran Anmum Malaysia. “Justeru itu, AnmumTM Essential ingin memperkenalkan Grow Amazing, suatu inisiatif baharu berunsur  pendidikan untuk membantu ibu bapa memahami proses tumbesaran otak dan perkara yang […]

» Read more

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Salam wbt, Lama sungguh tak sertai mana-mana blog contest. Kali ini tergerak hati pula nak join contest SEO ONEXOX anjuran blog Coretan Anuar. Blog ini kerap juga menganjurkan contest SEO yang hebat-hebat hadiahnya. Saya tak mengahrapkan sangat kemenangan, lebih kepada memeriahkan contest rakan blogger sekaligus teringin pula nak mencuba simkad Celcom ONEXOX yang hangat diperkatakan kini. Syarat-syarat Isi borang pendaftaran […]

» Read more

Tingkatkan skil memasak di LetsMasak.com, peluang menang iPhone 6

letsmasak.com contest iphone 6

Salam ceria, Tingkatkan skil memasak di LetsMasak.com, peluang menang iPhone 6| Korang masih rasa skil memasak di tahap yang tidak memuaskan? Saya pun still rasa macam tu… hurmm… So takkan nak biarkan je perasaan itu menghantui diri. Tambah² ibu + surirumah macam saya ni. Tiap² hari berdepan dengan tugasan MEMASAK. Tugasan hakiki katanya…. Satu masa dulu sukaaa sangat menonton rancangan Martha […]

» Read more

Jom Aktifkan MyKad

Jom Aktifkan MyKad | Kalau sebut MyKad, siapa yang tak tahu kan? Budak kecil pun tahu. MYKAD atau lebih dikenali terlebih dahulu sebagai kad pengenalan diri (Identification Card – IC) Sebagai rakyat Malaysia yang mempunyai kewarganegaraan sah, MyKad wajib dibuat dan dibawa ke mana sahaja, kalau tidak jika ditangkap oleh pihak berkuasa akan disangka PATI pula… hewhew~ Kelebihan Menyertai Program MyKad […]

» Read more
1 2 3 17