Komisen eQurban dan Jobdirumah

Salam wbt… Aku tanya apa khabar…. aku tanya apa khabar… semua?   Ehhh… *tiba-tiba   Haih lamanya blog bersawang. Dan lama juga tak buat entri komisen² ala² sifu kitab pink tu. hoho~ Saya ni bukanlah pemain affiliate yang hebat… Apatah lagi nak masuk komisen tiap² hari.   Tapi, Bila dalam sehari dapat notifikasi masuk komisen sampai 2 ketol, mau tak […]

» Read more

Duit raya dari Google Adsense terus masuk ke akaun bank

Alhamdulillah, rezeki anak-anak mungkin. Atau rezeki raya. Lama juga menanti nak cash out Adsense ni… maklumle…. blog makcik suam-suam kuku. heeee~ Yang paling best tu, saya sempat godek² setting pembayaran Google Adsense. Terkini, sudah ada pilihan pembayaran terus ke akaun bank yang kita sukai. Jika dahulu, hanya pembayaran melalui cheque (cek) dan Western Union saja, kan? Menukar setting pembayaran Google […]

» Read more

Komisen ketiga dari JomNiaga – tukar jenis bayaran kepada Paypal

Komisen dari Jomniaga

Syukur alhamdulillah, walaupun tak selebat komisen orang lain, saya masih tetap bersyukur dengan komisen dari JomNiaga buat kali ketiga ini. Memang saya tak pernah buat entri untuk komisen Jomniaga pertama dan kedua, jadi tak perlu korek² dalam blog ini ya. Hehe~ Sengaja saya langkaukan terus ke komisen ketiga. Komisen pertama dan kedua saya pilih cara pembayaran “Bank Transfer”. Maksudnya, komisen […]

» Read more