Ephyra harga istimewa untuk pembaca blog ummihanie.com

Salam wbt.,   Bagi yang belum terdengar tentang Ephyra, sila baca entri ini terlebih dahulu; Ephyra idaman saya Testimoni Ephyra selepas 3 minggu pengambilan     kredit imej     Mungkin tak perlu lagi saya berbahas mengenai kebaikan² Ephyra yang sudah memikat hati ramai pengguna, termasuklah saya.   Harga offer terkini untuk set premium Ephyra 30 sachet ialah RM180. Biasanya […]

» Read more

Shopping barangan UK di Malaysia

Salam ceria semua. Lega sudah projek GA tahun baru ummihanie.com tamat. Tapi, proses hantar hadiah/bank-in cash masih belum selesai sebab ada yg masih belum reply emel. Jika masih berlanjutan, mungkin saya terpaksa buat cabutan sekali lagi untuk yang belum menuntut hadiah. Hmmm…. harap² tak perlulah begitu kan. TERIMA KASIH sekali lagi buat sponsor utama kita iaitu UK STORE. Jangan tak […]

» Read more

Jom shopping barangan baby di BabyKidMatters

  Oh sepatutnya saya buat review penghargaan ni jauh lebih awal tapi asyik dok pending aja . Tuan empunya blogshop pun sangatlah baek hati , walaupun dah jadi penaja contest saya yang sebelum ni , tapi langsung tak pernah suruh2 saya buat review atau apa saja pun syarat2 lain . Susah nak jumpa penaja super baik macam ni ;)   […]

» Read more

Semangat tudung baru ?

  Salam bertemu kembali . Dah 2 hari berturut-turut saya heret anak² bersama-sama untuk  selesaikan beberapa urusan , hari ni rasa nak berehat pula di rumah (mata saat ini boleh tahan layu juge :p) . Sepatutnya ada hal lagi nak diuruskan , mungkin esok² pula kot … insyaAllah . Bila suami tak ada ni , memang saya gemar mem’busy’kan diri […]

» Read more