Kemeja Panjang Wanita

Salam wbt., Question for ladies. Selalu kalau keluar berjalan-jalan, korang dress up macammana? Yelah, gaya kasual ke, gaya muslimah ke… Kini semakin ramai wanita yang lebih gemar memilih koleksi long shirts atau kemeja labuh untuk tampil bergaya. Menarik mengenai jenis pakaian ini, ia boleh anda gayakan dengan apa sahaja dan untuk ke mana sahaja (jika kena dengan gayanya). Kurus, tinggi […]

» Read more

5 Tips Membeli Sandals wanita

Studded Flats Sandals With Straps Cream

Salam wbt., Korang suka pakai sandal tak? Soalan untuk kaum wanita yer… yang lelaki, samada ibu/kakak/adik/isteri korang suka pakai sandal ke? Saya suka. Sebab ibu beranak kecil-kecil dan ramai macam saya ni mudah nak bergerak dengan sandal sahaja. Nak sarung pun tak makan masa yang lama. Sandals ni bahasa pasarnya SELIPAR… Nak moden, panggil SANDALS…  ^_^ Kalau selipar ni biasa […]

» Read more

T-shirt Boboiboy original – Clearance SALE

T-shirt Boboiboy yang original ada di sini. CLEARANCE SALE ! Dah agak lama semenjak entri teaser, baru ini (4/8/2012) saya bersedia nak buat entri sebenar berkaitan bisnes baru saya ni. Bisnes jual t-shirt Boboiboy yang original, bukan tiruan copy paste dari mana-mana. Syarikat pengeluar t-shirt ini sudah mendapat kebenaran sah dari company Boboiboy sendiri dan beberapa orang agen berdaftar telah […]

» Read more

Ketahui 16 barang elektronik paling laris di Malaysia

16 barang elektronik paling laris di Malaysia | Sekarang ini era penggunaan barangan elektronik, atau bahasa canggihnya, gajet di mana-mana, tak kira lapisan usia. Penjualan gajet elektronik sentiasa mendapat sambutan, dan gajet² baru juga semakin bertambah seiring dengan permintaan masyarakat. Ada yang pentingkan jenama, ada yang pentingkan aplikasi dalam sesebuah gajet, tak kurang juga yang mahukan gajet asas. Korang jenis […]

» Read more

Mulakan tahun 2015 dengan Pelayaran Islamik, pertama kali di Malaysia

pelayaran islamik 3.0 star cruise libra

Pelayaran Islamik 2015 pertama kali di Malaysia | Salam wbt, yes  kita sudah pun memasuki tahun baru 2015. Bagaimana dengan azam baru 2015? Apa kata kita mulakan dengan pelbagai perisian rohani Islam dengan pergi bercuti sambil mendapat suntikan semangat yang luarbiasa – pergi bercuti dengan Pelayaran Islamik 3.0 ;)   Bukan cuti² biasa – naik kereta atau kapal terbang. Tapi kali ini […]

» Read more
1 2 3