5 Cara Untuk Menjadikan Rumah Anda Bertema Minimalis

Hai semua & salam wbt, Rumah yang minimalis akan membantu anda untuk menenangkan fikiran selepas seharian berada di pejabat dan di jalanraya. Reka hias dalaman minimalis boleh dikatakan antara gaya hiasan rumah yang paling ideal berbanding dengan yang lain. Dan gaya ini sangat popular di Malaysia kerana cara hiasannya yang lebih kemas, teratur dan selesa untuk dipandang. Selain itu, hiasan […]

» Read more

Blog branding: Pakej header, banner dan watermark

Otai² blog kata, blog branding (penjenamaan blog) tu penting, kalau nak pergi jauh. Cuba baca blog DonnyIen tentang penjenamaan, anda akan dapat idea tentang penjenamaan blog ni ;) Saya? Bukanlah nak pergi jauh mana sampai ke bulan pun, saya lebih prefer low-profile… sebab saya ni memang jenis agak pemalu, pendiam, nak bercakap pun kurang modal. Hukhuk. Mungkin ada hikmah di […]

» Read more

[CONTEST – TAMAT] ANMUM ESSENTIAL Mendidik Ibubapa Tentang Tumbesaran Otak anak-anak melalui kempen “Grow Amazing”

Salam wbt., Selamat berpuasa bagi semua kaum Muslimin.   “Sebagai ibu bapa, kita sentiasa inginkan yang terbaik untuk anak-anak, oleh itu adalah amat penting untuk memahami tumbesaran otak kanak-kanak,” kata Irene Cheah, Pengurus Pemasaran Anmum Malaysia. “Justeru itu, AnmumTM Essential ingin memperkenalkan Grow Amazing, suatu inisiatif baharu berunsur  pendidikan untuk membantu ibu bapa memahami proses tumbesaran otak dan perkara yang […]

» Read more

Dah tak jual krim selsema, ganti dengan Set Resdung Sutra Aromaterapi

Salam, Nak kata pandai main SEO sangat taklah juga. Tapi banyak order dan pertanyaan dapat berkaitan krim selsema DrSneez di entri ini [klik]. Sebenarnya UH dah tak jual yer krim tu… Maaf sangat-sangat buat yang tertanya-tanya dan tertunggu balasan e-mel.   Pihak pengeluar dah buat rebranding jadi jenama baru -> Turmeric Cream (krim kunyit). dan buat masa ini UH belum […]

» Read more
1 2 3 53