Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Blog

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Aku dan Intermittent Fasting (IF)

Salam wbt, Wahhhh tiberrrr je kan berIntermittent Fasting. Maklumlah nak cuba diet tak disiplin tinggi. Survey2, IF ni paling dekat di hati. Mohhh cubaaaa dah pun masuk hari ketiga ni. Hari pertama gigih UH puasa 16jam (termasuk waktu tido). Then tanya pendapat yang lebih arif, disarankan buat 12 jam dulu. Means, 12 jam puasa &…
Read more

corelle blushing rose demo

Perasaan pertama kali guna pinggan mangkuk Corelle kepunyaan sendiri

Salam wbt, Ok. Perasaan guna pinggan mangkuk Corelle, jenama ternama lagi femes dalam dunia dapur dunia – Sangat awesome kalau sendiri punya. Bukan orang lain punya. Sebelum ni bertandang ke rumah saudara, pernah dihidangkan makanan dengan pinggan Corelle dia. Fuhh memang macam jakun kuasa dua dengan kagum la kan. Kenapa? Sebab pinggan mangkuk Corelle ni ada…
Read more

Review Ebook Teknik WeChat, teknik buat duit cara sempoi

Lama dah tak install aplikasi WeChat nih. Macam banned la juga sebab dengar banyak keburukan dari kebaikan dia. Tambah untuk anak-anak. Serremmm dengarrr. Jangan salah sangka, UH bukan macam budak-budak wicet yang cari partner online ni okeyh !     Tapi ! Lepas baca ebook Teknik WeChat ni laju terussss UH install WeChat di Google…
Read more

La Baby Essential Oil

Penawar selsema, batuk dan kahak bayi dengan LaBaby Essential Oil

Salam, Nak kata pandai main SEO sangat taklah juga. Tapi banyak order dan pertanyaan dapat berkaitan krim selsema DrSneez di entri ini [klik]. Sebenarnya UH dah tak jual yer krim selsema tu. Maaf sangat-sangat buat yang tertanya-tanya dan tertunggu balasan e-mel.   Pihak pengeluar dah buat rebranding jadi jenama baru -> Turmeric Cream (krim kunyit).…
Read more

Payment Adsense dan Innity masyuukk

Allah tu maha mengetahui keadaan hamba2Nya kan. Di saat daku agak memerlukan wang ringgit, timing elok je Adsense dan Innity masyuuk. Masyuuk di sini bukan bermaksud amaunnya lebat okeyh. Amaun biasa2, minimum cash out je pun. Tapi untuk Adsense, minimum pun dah 3 ratus lebih hengget kan? Adsense baru kali ke berapa je cash out.…
Read more