Pakej Lengkap Rahsia Bun bergetar tulang rusukku

pakej lengkap rahsia bun

Salam wbt., Serius cerita. Setiap kali buka laman Pakej Lengkap Rahsia Bun, bergetar tulang rusukku. Ahahaa…. Nak tahu kenapa, kenalah tengok sendiri….   Saya ni, latar belakang memasak taklah hebat sangat. Memang nenek saya handal memasak Sambal Goreng Pengantin yang famous di Singapura tu. Resepi dah diturunkan, tapi saya masih tak berani mencuba, entahlah kenapa. *eh tetibe topik sambal goreng […]

» Read more

Jadi “ejen wangi” pula

Sutra aromatherapy Penang

Salam…. Jadi “ejen wangi” Sutra Aromaterapi | Asalnya nak mencuba-cuba sahaja, tup-tup terus jatuh cinta… Daripada order sebotol, jadi sekotak penuh dengan barang-barang wangi. Dari jadi Dropshipper, dah upgrade ke ejen. Maka, jadilah Ejen Wangi ~ Hmmm… Apa benda yang wangi sangat tu kan… SUTRA namanya. Saya mencuba Sutra Multipurpose Spray (MPS), aduh wanginya… Saya cerewet sikit bab bau² ni. […]

» Read more

Memohon lesen syarikat perniagaan dari SSM tidaklah susah

Mungkin ada yang belum maklum yang saya mengendalikan bisnes online dari rumah. Masuk tahun ketiga inilah baru saya ready untuk mendaftarkannya di SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia). Bisnes kecil²an saja pun… ;) Mengapa mengambil masa 3 tahun tu? Sebab dalam tempoh itu saya masih belum bersedia untuk memberi komitmen yang lebih pada bisnes dan dalam proses pandu uji. Sesuai atau tak […]

» Read more
1 2