Panduan jana wang dari rumah

Salam wbt., Panduan jana wang dari rumah| Berita baik buat kalian yang sudah bulat hati untuk menjana wang dari rumah ! Selain menjalankan bisnes online dari rumah (seperti saya, ehemm…), panduan yang diberikan dalam ebook² ini membantu kita meleraikan kebuntuan ketika hendak setup (memulakan) bisnes dari peringkat awal. Bisnes apa hendak dibuat? Bisnes apa yang sesuai dengan jiwa?   Pengalaman sendiri […]

» Read more

Stok Cheezy Sauce i-Mukmin in da house!

Salam all. sedar tak sedar dah hampir 3 tahun UH berniaga serbuk cheese i-mukmin ni. sambilan je pon. takle borong berkarton-karton kan. adakalanya borong sekarton, adakalanya beberapa paket jer, bergantung pada modal bisnes… hihi. tapi kaedahnya, dah ada pelanggan setia. alhamdulillah. Ramai yang dah pernah merasa kelazatan Cheezy Sauce i-Mukmin ni pada firasat saya. Penggemar² keju sudah pasti tak akan […]

» Read more

T-shirt Boboiboy original – Clearance SALE

T-shirt Boboiboy yang original ada di sini. CLEARANCE SALE ! Dah agak lama semenjak entri teaser, baru ini (4/8/2012) saya bersedia nak buat entri sebenar berkaitan bisnes baru saya ni. Bisnes jual t-shirt Boboiboy yang original, bukan tiruan copy paste dari mana-mana. Syarikat pengeluar t-shirt ini sudah mendapat kebenaran sah dari company Boboiboy sendiri dan beberapa orang agen berdaftar telah […]

» Read more

Pakej Lengkap Rahsia Bun bergetar tulang rusukku

pakej lengkap rahsia bun

Salam wbt., Serius cerita. Setiap kali buka laman Pakej Lengkap Rahsia Bun, bergetar tulang rusukku. Ahahaa…. Nak tahu kenapa, kenalah tengok sendiri….   Saya ni, latar belakang memasak taklah hebat sangat. Memang nenek saya handal memasak Sambal Goreng Pengantin yang famous di Singapura tu. Resepi dah diturunkan, tapi saya masih tak berani mencuba, entahlah kenapa. *eh tetibe topik sambal goreng […]

» Read more
1 2