Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Bisnes

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

corelle blushing rose demo

Perasaan pertama kali guna pinggan mangkuk Corelle kepunyaan sendiri

Salam wbt, Ok. Perasaan guna pinggan mangkuk Corelle, jenama ternama lagi femes dalam dunia dapur dunia – Sangat awesome kalau sendiri punya. Bukan orang lain punya. Sebelum ni bertandang ke rumah saudara, pernah dihidangkan makanan dengan pinggan Corelle dia. Fuhh memang macam jakun kuasa dua dengan kagum la kan. Kenapa? Sebab pinggan mangkuk Corelle ni ada…
Read more

Sutra Manjakani Feminine Wash, pembersih wanita kualiti premium

Salam wbt., Saya dah gunakan produk aromaterapi Sutra selama kurang lebih 3 tahun. Antaranya tentulah produk HOT laku keras – Sutra Manjakani Feminine Wash. Fungsinya? Faham-faham sendirilah yer… :D         Kaum Hawa sangat perlu menitikberatkan penjagaan kawasan keintiman okay. Tambah-tambah yang sudah berumahtangga, sudah melahirkan berkali-kali, sangatttlah penting untuk jaga kesihatan dan…
Read more

Panduan jana wang dari rumah

Salam wbt., Panduan jana wang dari rumah| Berita baik buat kalian yang sudah bulat hati untuk menjana wang dari rumah ! Selain menjalankan bisnes online dari rumah (seperti saya, ehemm…), panduan yang diberikan dalam ebook² ini membantu kita meleraikan kebuntuan ketika hendak setup (memulakan) bisnes dari peringkat awal. Bisnes apa hendak dibuat? Bisnes apa yang sesuai…
Read more

Stok Cheezy Sauce i-Mukmin in da house!

Salam all. sedar tak sedar dah hampir 3 tahun UH berniaga serbuk cheese i-mukmin ni. sambilan je pon. takle borong berkarton-karton kan. adakalanya borong sekarton, adakalanya beberapa paket jer, bergantung pada modal bisnes… hihi. tapi kaedahnya, dah ada pelanggan setia. alhamdulillah. Ramai yang dah pernah merasa kelazatan Cheezy Sauce i-Mukmin ni pada firasat saya. Penggemar²…
Read more

T-shirt Boboiboy original – Clearance SALE

T-shirt Boboiboy yang original ada di sini. CLEARANCE SALE ! Dah agak lama semenjak entri teaser, baru ini (4/8/2012) saya bersedia nak buat entri sebenar berkaitan bisnes baru saya ni. Bisnes jual t-shirt Boboiboy yang original, bukan tiruan copy paste dari mana-mana. Syarikat pengeluar t-shirt ini sudah mendapat kebenaran sah dari company Boboiboy sendiri dan…
Read more