Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Luar Negara

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Jijiknya burger tahi manusia

  Salam W.b.t. ,   Menjijikkan sekali bila baca artikel burger dari najis/tahi manusia ni . Saya tak tahulah nak komen apa lagi pasal isu ni . Nak kata dunia ni dah kehabisan makanan sampai najis manusia pun dijadikan makanan , tak juga ! Itulah jadinya bila otak tu kononnya dah terlalu pandai nak cipta…
Read more

Nenek bertanduk di dahi

LINLOU, China – Seorang nenek berumur 101 tahun, Zhang Ruifang mempunyai tanduk di dahi kirinya yang semakin panjang, lapor sebuah akhbar semalam. Ruifang memiliki tanduk sepanjang 6.1 sentimeter seperti yang terdapat pada kambing sejak tahun lalu. Apa yang lebih pelik lagi ialah terdapat tanda-tanda bahawa satu lagi tanduk akan muncul di dahi kanannya. hampir sukar…
Read more

Matinya seorang Pop Star

Innalillah . . MJ atau Michael Jackson atau Mikaeel (nama Islamnya) meninggal dunia hari ni akibat sakit jantung. Hanie taknak ulas panjang2 sbb ramai blogger dah ulas ttg perkara ni. Hanie round2 tadi mmg banyak dah baca kisah kematian MJ ni. Tapi first skali Hanie bace via Yahoo sbb tu default web kat lappy cik…
Read more

Mengandung pun dapat bonus

SEMUA wanita mengandung di Britain layak untuk menerima ‘bonus bayi’ iaitu bebas cukai sebanyak £190 (RM999) yang diberikan oleh pihak kerajaan. Namun, bagi melayakkan penerimaan bonus itu, wanita yang mengandung perlulah mendapatkan pengesahan daripada doktor untuk menerima bayaran selepas tempoh 25 minggu mengandung. Bayaran yang dikenali sebagai Geran Kehamilan Kesihatan itu tidak akan memberi kesan…
Read more