Paul Walker, Fast Furious & Porsche

Salam dan hi, Paul Walker  mati telah heboh diperkatakan. Siapa Paul Walker? Lawyer? Majistret? Ahli muzik? Bukan….  Dia seorang aktor Hollywood. Saya kenal dia pun melalui filem aksi drift, Fast and Furious.   Saya minat juga filem Fast Furious dan lakonan mendiang Paul ni.  Tak sempat Fast and Furious 7 ditayangkan, Paul sudah pergi.   Dikhabarkan mendiang Paul baru sahaja […]

» Read more

Irma Lopez Aurelio lahirkan anak sendirian di sebuah taman

Memang satu pengalaman yang mengerikan apabila Irma Lopez Aurelio melahirkan bayinya di atas rumput tanpa bantuan sesiapa di sebuah taman di bandar San Felipe Jalapa de Diaz, Mexico. Kejadian ini berlaku selepas klinik kesihatan terdekat di situ menolak untuk memberi perkhidmatan kepadanya walaupun air ketubannya sudah pecah. Urghhh…~ Sungguh kasihan sekali… Gambar Irma dan bayinya yang masih belum dipotong tali pusat […]

» Read more

Pelik! Ketagih makan span dan sabun

Alhamdulillah puas makan hidangan kenduri yang enak jemputan kahwin seorang kawan di Ipoh tengahari tadi. Memang tukang masak, kenduri anak sendiri, masak sendirilah… Untung kan macam tu? ;) Sebut pasal makan, baca saja berita ni, perut sendiri rasa macam nak sakit. Kalau setakat dengar perempuan mengandung mengidam nak makan serbuk kopi ke, boleh diterima akal juga. Ini, mengandung pun tidak, […]

» Read more

Jyoti Amge , wanita paling kerdil di dunia

Alamakkk comelnya gadis kerdil berusia 18 tahun ni … Jyoti Amge namanya . Macam anak patung pula ! NAGPUR – Seorang pelajar perempuan berusia 18 tahun, Jyoti Amge yang setinggi cuma 61.95 sentimeter dinobatkan sebagai wanita paling kerdil di dunia oleh Guinness World Records di sini semalam. Beberapa pegawai Guinness mengukur ketinggiannya sebelum dia dyang menghidap penyakit pertumbuhan terbantut, achondroplasia dinobatkan sebagai wanita paling kerdil di […]

» Read more
1 2 3 4