Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Luar Negara

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Irma Lopez Aurelio lahirkan anak sendirian di sebuah taman

Memang satu pengalaman yang mengerikan apabila Irma Lopez Aurelio melahirkan bayinya di atas rumput tanpa bantuan sesiapa di sebuah taman di bandar San Felipe Jalapa de Diaz, Mexico. Kejadian ini berlaku selepas klinik kesihatan terdekat di situ menolak untuk memberi perkhidmatan kepadanya walaupun air ketubannya sudah pecah. Urghhh…~ Sungguh kasihan sekali… Gambar Irma dan bayinya yang…
Read more

Pelik! Ketagih makan span dan sabun

Alhamdulillah puas makan hidangan kenduri yang enak jemputan kahwin seorang kawan di Ipoh tengahari tadi. Memang tukang masak, kenduri anak sendiri, masak sendirilah… Untung kan macam tu? ;) Sebut pasal makan, baca saja berita ni, perut sendiri rasa macam nak sakit. Kalau setakat dengar perempuan mengandung mengidam nak makan serbuk kopi ke, boleh diterima akal…
Read more

Jyoti Amge , wanita paling kerdil di dunia

Alamakkk comelnya gadis kerdil berusia 18 tahun ni … Jyoti Amge namanya . Macam anak patung pula ! NAGPUR – Seorang pelajar perempuan berusia 18 tahun, Jyoti Amge yang setinggi cuma 61.95 sentimeter dinobatkan sebagai wanita paling kerdil di dunia oleh Guinness World Records di sini semalam. Beberapa pegawai Guinness mengukur ketinggiannya sebelum dia dyang menghidap penyakit pertumbuhan terbantut, achondroplasia dinobatkan…
Read more

Mumia moden di London

Salam bertemu kembali. Macam-macam ragam manusia dalam dunia ni ye.Ada ragam yang pelik,ada ragam yang mengerikan… Baru-baru ini di kota London,seorang pemandu teksi yang meninggal dunia diawetkan dan dijadikan mumia moden ala-ala mumia di Mesir . Baca berita lanjut tentang Mumia Moden di kota London ; BULAN lalu, seorang pemandu teksi di kota London yang…
Read more

Banjir tak berkesudahan di Thailand

Segala bala bencana yang terjadi ni sebenarnya ada hikmah dan sebab musababnya yang tersendiri. Setiap amalan baik buruk juga pasti akan ada balasannya.Bencana banjir yang tak berkesudahan di negara jiran kita,Thailand ini sedikit sebanyak menimbulkan rasa simpati dalam jiwa. Bangkok terus bah sebulan lagi BANGKOK: Banjir di Bangkok diramalkan berterusan sebulan lagi dan dilaporkan mula…
Read more