Dah tak jual krim selsema, ganti dengan Set Resdung Sutra Aromaterapi

Salam, Nak kata pandai main SEO sangat taklah juga. Tapi banyak order dan pertanyaan dapat berkaitan krim selsema DrSneez di entri ini [klik]. Sebenarnya UH dah tak jual yer krim tu… Maaf sangat-sangat buat yang tertanya-tanya dan tertunggu balasan e-mel.   Pihak pengeluar dah buat rebranding jadi jenama baru -> Turmeric Cream (krim kunyit). dan buat masa ini UH belum […]

» Read more

Aidilfitri tanpa Make-Up, syukur ada suplemen Perlaking

Salam AIDILFITRI 1437 H semua umat Islam ! Bagaimana raya UH dengan 7 orang anak pada tahun ini? of cozzz MERIAH…. Alhamdulillah. Dua-dua belah kami dapat cover seawal hari raya pertama… Beraya di sebelah suami, ada banyak jemputan. 4 hari 4 malam di sana, 3 jemputan kenduri aidilfitri kami harung. Amboi tajukkk tak menahan… kannn….. sesekala layankan je perangai ahkak […]

» Read more

Jadi “agen wangi” pula

Sutra aromatherapy Penang

Salam…. Asalnya nak mencuba-cuba sahaja, tup-tup terus jatuh cinta… Daripada order sebotol, jadi sekotak penuh dengan barang-barang wangi. Maka, jadilah Agen Wangi. Hmmm… Apa benda yang wangi sangat tu kan… SUTRA namanya. Saya mencuba Sutra Multipurpose Spray (MPS), aduh wanginya… Saya cerewet sikit bab bau² ni. Kalau terlalu wangi sampai pening kepala, dah tak suka. Tapi SUTRA ni…. wanginya memang […]

» Read more

Idea-idea hadiah Hari Guru

pakej sutra aromatherapy student set

Salam bahagia…. Entry kitar semula jangan marah haaa acik-acik…. Idea-idea hadiah Hari Guru | Bila menjelangnya tarikh² istimewa seperti tarikh hari lahir, hari ulangtahun perkahwinan, Hari Guru, dan seumpamanya, kita kerap jadi BLUR dalam bab memilih hadiah. Setuju tak?   Di sini HEARTBEAT.my memainkan peranan dengan baik sekali sebagai “AGENT” memilih hadiah untuk hari² istimewa kita. Pelbagai jenis hadiah menarik […]

» Read more