Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: ANNISABIZ

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Diserang MIGRAIN? Sembur je La Serene Therapy Oil

Salam wbt, Hanya mereka yang pernah diserang migrain saja tahu peritnya bagaimana. Bila2 masa ia boleh menyerang. Terus tak boleh nak buat apa2 kerja. Nak duduk bilik gelap, tanpa sebarang bunyi, TIDUR saja ubatnya. Selamat datang La Serene Therapy Oil! Minyak aromaterapi atau nama femesnya Minyak Penenang, sebab kesan yg efektif lagi pantas dalam menenangkan minda…
Read more

La Baby Essential Oil

Penawar selsema, batuk dan kahak bayi dengan LaBaby Essential Oil

Salam, Nak kata pandai main SEO sangat taklah juga. Tapi banyak order dan pertanyaan dapat berkaitan krim selsema DrSneez di entri ini [klik]. Sebenarnya UH dah tak jual yer krim selsema tu. Maaf sangat-sangat buat yang tertanya-tanya dan tertunggu balasan e-mel.   Pihak pengeluar dah buat rebranding jadi jenama baru -> Turmeric Cream (krim kunyit).…
Read more

Sutra Manjakani Feminine Wash, pembersih wanita kualiti premium

Salam wbt., Saya dah gunakan produk aromaterapi Sutra selama kurang lebih 3 tahun. Antaranya tentulah produk HOT laku keras – Sutra Manjakani Feminine Wash. Fungsinya? Faham-faham sendirilah yer… :D         Kaum Hawa sangat perlu menitikberatkan penjagaan kawasan keintiman okay. Tambah-tambah yang sudah berumahtangga, sudah melahirkan berkali-kali, sangatttlah penting untuk jaga kesihatan dan…
Read more

Berpantang cara moden + Perak + Jawa, kelahiran anak ke-8

Salam wbt., Berpantang dan bersalin memang tak dapat dipisahkan. Saling berkaitan. Orang-orang tua zaman dahulu (dan zaman sekarang pun masih ada) amat menitikberatkan aspek berpantang ini. Anak-anak berkhatan pun kena berpantang juga. Pesakit baru lepas membuat pembedahan pun kena berpantang juga, tapi berpantang ni biasanya ditujukan buat wanita-wanita yang sudah selamat melahirkan anak ataupun keguguran…
Read more

Masalah rambut gugur selepas bersalin dan cara merawat

Salam wbt. Masalah rambut gugur selepas bersalin ini adalah masalah BIASA bagi semua wanita selepas bersalin, saya kira. Kerana ianya berkait dengan perubahan sistem hormon dalam badan. BESAR kan pengorbanan seorang wanita + IBU ? Dari sekecil-kecil perkara menanggung jerih perih demi melahirkan seorang zuriat. Eh cerita pengorbanan pulak. Berbalik kepada topik KEGUGURAN RAMBUT selepas bersalin.…
Read more