Penawar selsema, batuk dan kahak bayi dengan LaBaby Essential Oil

La Baby Essential Oil

Salam, Nak kata pandai main SEO sangat taklah juga. Tapi banyak order dan pertanyaan dapat berkaitan krim selsema DrSneez di entri ini [klik]. Sebenarnya UH dah tak jual yer krim selsema tu. Maaf sangat-sangat buat yang tertanya-tanya dan tertunggu balasan e-mel.   Pihak pengeluar dah buat rebranding jadi jenama baru -> Turmeric Cream (krim kunyit). dan buat masa ini UH […]

» Read more

Sutra Manjakani Feminine Wash, pembersih wanita kualiti premium

Salam wbt., Saya dah gunakan produk aromaterapi Sutra selama kurang lebih 3 tahun. Antaranya tentulah produk HOT laku keras – Sutra Manjakani Feminine Wash. Fungsinya? Faham-faham sendirilah yer… :D         Kaum Hawa sangat perlu menitikberatkan penjagaan kawasan keintiman okay. Tambah-tambah yang sudah berumahtangga, sudah melahirkan berkali-kali, sangatttlah penting untuk jaga kesihatan dan kebersihan miss V.   Feminine […]

» Read more

Berpantang cara moden + Perak + Jawa, kelahiran anak ke-8

Salam wbt., Berpantang dan bersalin memang tak dapat dipisahkan. Saling berkaitan. Orang-orang tua zaman dahulu (dan zaman sekarang pun masih ada) amat menitikberatkan aspek berpantang ini. Anak-anak berkhatan pun kena berpantang juga. Pesakit baru lepas membuat pembedahan pun kena berpantang juga, tapi berpantang ni biasanya ditujukan buat wanita-wanita yang sudah selamat melahirkan anak ataupun keguguran kandungan.       Kenapa […]

» Read more

Aidilfitri tanpa Make-Up, syukur ada suplemen Perlaking

Salam AIDILFITRI 1437 H semua umat Islam ! Bagaimana raya UH dengan 7 orang anak pada tahun ini? of cozzz MERIAH…. Alhamdulillah. Dua-dua belah kami dapat cover seawal hari raya pertama… Beraya di sebelah suami, ada banyak jemputan. 4 hari 4 malam di sana, 3 jemputan kenduri aidilfitri kami harung. Amboi tajukkk tak menahan… kannn….. sesekala layankan je perangai ahkak […]

» Read more
1 2