Wordless Wednesday #11 – Mari jaga kesihatan cara Rasulullah S.A.W.

by Ummi Hanie on October 12, 2011

in animasi/kartun, INFO, Keagamaan, kesihatan, Tip & Petua

 

Incoming search terms:

{ 16 comments… read them below or add one }

iEyLa October 12, 2011 at 11:12 AM

thanx for sharing this sis!! ;)

Reply

Ummi Hanie October 12, 2011 at 12:02 PM

u r welkem ieyla ;)

Reply

puan kutu October 12, 2011 at 12:20 PM

selain cara menjaga kesihatan tu,comel gambarnya..:)
puan kutu ada entri terbaru… jom baca Contest : Kisah Dongeng Tengku Puteri & Puan KutuMy Profile

Reply

Ummi Hanie October 12, 2011 at 1:17 PM

aah mmg comel kutu ;)

Reply

mama pipie October 12, 2011 at 1:07 PM

wah bagaunye siap ada gambo lagi. ni yg buat lg mudah ingat
mama pipie ada entri terbaru… jom baca Wordless Wednesday #4My Profile

Reply

Ummi Hanie October 12, 2011 at 1:21 PM

bagau tu ape kak ? typo kot … heheh :p

betul tu,ilustrasi menguatkn memori .. cewah ;) yg penting mesejnye … kan ?

Reply

puanbee October 12, 2011 at 7:02 PM

gambar cantik… feedbunner nis nampak ada error sikit nis ..
puanbee ada entri terbaru… jom baca Layan Sinetron Nada Cinta Di Astro RiaMy Profile

Reply

Ummi Hanie October 13, 2011 at 3:56 PM

yup bee .. gambarnye menarik dan memudahkan ingatan .. syabas kepada pelukisnye ;)

aah feedburner tu nis tgh godek2 sket pastu xsempat nk siapkan .. hehe

Reply

transformed hw October 12, 2011 at 8:51 PM

tak susah sebenarnya kan nak jaga kesihatan.

Reply

Ummi Hanie October 13, 2011 at 4:04 PM

yup kak nur , kalau nak seribu daya …. lagipun ini sunnah,buat dapat pahala ;)

Reply

kakyong October 13, 2011 at 6:50 PM

bagusnya … kredit pada yg buat doodles ni… menarik & ringkas & sgt bermanafaat..
kakyong ada entri terbaru… jom baca 9 daripada 10 kanak-kanak dan remaja Malaysia terdedah gejala siberMy Profile

Reply

Ummi Hanie October 14, 2011 at 1:00 AM

bagus sgt kan kkyong ? kretif si pelukis ni :)

Reply

syamila October 13, 2011 at 9:33 PM

wah…mmg bagus sangat ni…nanti nak print la tampal kt almari budak2 bertuah ni….hik3
syamila ada entri terbaru… jom baca Masalah Teknikal BlackberryMy Profile

Reply

Ummi Hanie October 14, 2011 at 1:02 AM

bagus kak sya … print lagi nampak dan boleh tengok hari2 ;)

Reply

Mohkembara October 13, 2011 at 10:41 PM

Assalamualaikum Yong,

Rajah yg mudah dibaca, dihadam dan difahami oleh both kanak2 dan orang dewasa. Tima kasih!
Mohkembara ada entri terbaru… jom baca Duit dan Harta Berbillion Tak Buleh Bawok Masuk Kubur, Peringatan Utk Semua!My Profile

Reply

Ummi Hanie October 14, 2011 at 1:03 AM

W’salam Yong Halima ,

Yer , teman setuju . Sama2 ;)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: