Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Cara menang tiket PERCUMA ke Jakarta via KLM ;)

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Cara menang tiket PERCUMA ke Jakarta via KLM ;)

 

Salam buddies !

 

Hey sapa tak mau tiket flight FREE weiii … siap boleh bawak partner sorang sekali tau …

Tiket FREE yg saya maksudkan ni ialah tiket flight ke Jakarta anjuran KLM .

Nak tau cara²nya ?? Senang bangettt …

 

1. Mula² KLIK dulu banner bawah ni ;

 

 

 

2. Dah KLIK kan …. ? Then u all akan dibawa ke laman FB untuk KLM ….

3. Then u all akan nampak banner kat atas tu terpampang dgn jayanya …. :p

4. Tanpa melengahkan masa , Like dulu yer ….

5. Dah tu apa lagi , KLIK je la button kaler oren tu (yg bertulis “Tag a seat!”) .

6. Then u all akan diminta untuk memilih salah satu dari 3 aeroplane …

7. Dah pilih , u all akan dibawa masuk ke dlm aeroplane yg u all pilih tadi tu …

8. Pilih (TAG) mana² SEAT yg u all suke … kalo boleh pilih le seat yg ade kosong sebelahnye atau paling dekat dgn seat yg korang tag tu sbb … korang akan diminta utk TAG partner korang untuk sama² naik flight tu wokeyyy … ;)

9. Macam yg saya mention tadi , step ni korang kena pilih (TAG) partner korang untuk fly sama² ke Jakarta … weee ~

10 . Abes dah . Kalau nak main TAG² ni lagi , pegi le klik button “Play Again” tu .

 

Sebelum tu jgn lupa baca T&C depa dulu yer …. ^-^

Best jugak main TAG² ni , mcm main game kat fesbuk pulokkk … :p

 

Jom …. dapatkan tiket FLIGHT ke Jakarta 1 + 1 !!!

 

Sebenornye bulan 9 ni kami dah schedule nak fly ke Kuching,Sarawak tapi …. tau ajelah perut dah makin memboyot masa tu … apakah mungkin kisah 2 tahun sudah berulang kembali ??? Meh rujuk entri ni …. HUK3x … nak fly jugakkkk …..tiket ni my hubby dah booking setahun sudah . Memang macam tu caranya nak dapatkan tiket FREE (cuma bayar tax airport jer) . My hubby siap dah pujuk awal² lagi … “tak pe … nanti abg ganti yg laen ….” Waduh2 … kalo asik ganti atas ganti..bilonyo den nak fly² laling oiii … oh yer , lepas tak dapat fly Sabah aritu my hubby ganti dgn yang ini … thanx abe … sayam mu … ish terindu lak seminggu x jumpa ni :(

 

 

 

8 Responses

  1. Yati says:

    Beruntungnya, dapat fly fly ni. :)
    Memang kena book awal-awal ya, kalau nak harga promosi tu. Tak tau pula Kak Yati. Susah la camtu, kalau tiba-tiba dah sarat, tak leh naik plane. Mesti kuciwa. Hu..
    Yati ada entri terbaru… jom baca Knitted headband with roseMy Profile

    • Ummi Hanie says:

      alhmdllh la kak yati …
      salah satu cara encik hasben nk entertain hanie lepas penat mnjaga ank2 … sendirian … eh,bersama2 … tanpa pembantu lain … ;)

      yup,airasia tu caranya kena book awal setahun klu nk tiket tambang RM0 …
      tp risiko skitlah kan mcm kes hanie ni … sob3x

  2. nza says:

    mmg tringin nk fly2 ni ttp rasanya 2-3 thn ni trpaksa menahan keinginan yg membuak2 demi anak2…hu.hu.hu……
    meh jengah sini jap:
    http://4fn1mn.blogspot.com/2011/07/pemakanan-memori-anak-anak.html

  3. puan kutu says:

    sy selalu flying without wing jer..tu pun dlm mimpi.haha..

  4. kakyong says:

    bertuah hanie..
    ade juga cara che abe nak pujuk hanie , leh la lepaskan stress..
    kakyong ni nak ajak ke lumut pun seksa.. kalo ke Pangkor, menyeberang laut sikit pun, memacam alasan… huhuuu…
    kakyong ada entri terbaru… jom baca Stanza Cinta–review episod 2 & 3My Profile

    • Ummi Hanie says:

      alhmdllh syukurlah kakyong …

      hanie ni mmg giler berjalan sikit..kalo dah jalan tu ‘segan’ plak nk balik umah …. sbb mcm2 kerja menanti …. huahhhhh ~ itulah kehidupan yg fana di dunia ni….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *