Cara menang tiket PERCUMA ke Jakarta via KLM ;)

 

Salam buddies !

 

Hey sapa tak mau tiket flight FREE weiii … siap boleh bawak partner sorang sekali tau …

Tiket FREE yg saya maksudkan ni ialah tiket flight ke Jakarta anjuran KLM .

Nak tau cara²nya ?? Senang bangettt …

 

1. Mula² KLIK dulu banner bawah ni ;

 

 

 

2. Dah KLIK kan …. ? Then u all akan dibawa ke laman FB untuk KLM ….

3. Then u all akan nampak banner kat atas tu terpampang dgn jayanya …. :p

4. Tanpa melengahkan masa , Like dulu yer ….

5. Dah tu apa lagi , KLIK je la button kaler oren tu (yg bertulis “Tag a seat!”) .

6. Then u all akan diminta untuk memilih salah satu dari 3 aeroplane …

7. Dah pilih , u all akan dibawa masuk ke dlm aeroplane yg u all pilih tadi tu …

8. Pilih (TAG) mana² SEAT yg u all suke … kalo boleh pilih le seat yg ade kosong sebelahnye atau paling dekat dgn seat yg korang tag tu sbb … korang akan diminta utk TAG partner korang untuk sama² naik flight tu wokeyyy … ;)

9. Macam yg saya mention tadi , step ni korang kena pilih (TAG) partner korang untuk fly sama² ke Jakarta … weee ~

10 . Abes dah . Kalau nak main TAG² ni lagi , pegi le klik button “Play Again” tu .

 

Sebelum tu jgn lupa baca T&C depa dulu yer …. ^-^

Best jugak main TAG² ni , mcm main game kat fesbuk pulokkk … :p

 

Jom …. dapatkan tiket FLIGHT ke Jakarta 1 + 1 !!!

 

Sebenornye bulan 9 ni kami dah schedule nak fly ke Kuching,Sarawak tapi …. tau ajelah perut dah makin memboyot masa tu … apakah mungkin kisah 2 tahun sudah berulang kembali ??? Meh rujuk entri ni …. HUK3x … nak fly jugakkkk …..tiket ni my hubby dah booking setahun sudah . Memang macam tu caranya nak dapatkan tiket FREE (cuma bayar tax airport jer) . My hubby siap dah pujuk awal² lagi … “tak pe … nanti abg ganti yg laen ….” Waduh2 … kalo asik ganti atas ganti..bilonyo den nak fly² laling oiii … oh yer , lepas tak dapat fly Sabah aritu my hubby ganti dgn yang ini … thanx abe … sayam mu … ish terindu lak seminggu x jumpa ni :(

 

 

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *