Cara jahit seluar palazzo

Cara jahit seluar palazzo

Ehem ehem ehemmm…. Ummi Hanie menjahit seluar palazzo? Sampai ke sini orang google datang cari “cara jahit seluar palazzo“. Kalau seluar cerut getah biasa tu, tuan tanah pandailah sikit-sikit.

Saya sangat sukakan widget “Recent Search Terms” ini kerana saya dapat mengkaji sedikit sebanyak keywords yang membawa masuk pelawat² @ trafik ke blog ini.

Apa itu seluar palazzo?

Mungkin ada yang masih belum kenal apa itu seluar palazzo. Ianya sedang top masa kini.    Istimewanya seluar palazzo ni, bila memakainya seolah-olah nampak seperti memakai skirt kerana potongannya yang kembang. Bagi yang suka skirt, tapi dalam masa yang sama nak pakai seluar, Palazzo inilah pilihan terbaik.

palazzo pant

inilah Dyann Palazzo dengan versi lebih lebarrr….

dyann palazzo pants wide leg

Ini ada baru masuk punyaa… fresh from oven ! :)

khayla palazzo

khayla palazzo

 

 

khayla palazzo pants

khayla palazzo pants

 

 

khayla palazzo

khayla palazzo pants

 

 

Dah cukup² dulu tayangan perdananya :p . Tapi, jangan tanya cara nak jahit seluar palazzo kat saya ye. Saya tau jual jek… ehehehhe :)

Nak tengok seluar palazzo lagi klik sini

Order palazzo pants klik di sini

Murah je tau. Tak sampai RM60 pun termasuk pos…

Incoming search terms:

Comments

  1. says

    tgk org pakai cantik jer…. sendiri pakai x tahu la…. tambah bila tumbesaran makin menyerlah skrg ni.. :)

    plugin ke widget ni..nk pkai jgk tp kt mana nk cari…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *