Cara jahit seluar palazzo

by Ummi Hanie on December 7, 2012

in INFO, keyword

Cara jahit seluar palazzo

Ehem ehem ehemmm…. Ummi Hanie menjahit seluar palazzo? Sampai ke sini orang google datang cari “cara jahit seluar palazzo“. Kalau seluar cerut getah biasa tu, tuan tanah pandailah sikit-sikit.

Saya sangat sukakan widget “Recent Search Terms” ini kerana saya dapat mengkaji sedikit sebanyak keywords yang membawa masuk pelawat² @ trafik ke blog ini.

Apa itu seluar palazzo?

Mungkin ada yang masih belum kenal apa itu seluar palazzo. Ianya sedang top masa kini.    Istimewanya seluar palazzo ni, bila memakainya seolah-olah nampak seperti memakai skirt kerana potongannya yang kembang. Bagi yang suka skirt, tapi dalam masa yang sama nak pakai seluar, Palazzo inilah pilihan terbaik.

palazzo pant

inilah Dyann Palazzo dengan versi lebih lebarrr….

dyann palazzo pants wide leg

Ini ada baru masuk punyaa… fresh from oven ! :)

khayla palazzo

khayla palazzo

 

 

khayla palazzo pants

khayla palazzo pants

 

 

khayla palazzo

khayla palazzo pants

 

 

Dah cukup² dulu tayangan perdananya :p . Tapi, jangan tanya cara nak jahit seluar palazzo kat saya ye. Saya tau jual jek… ehehehhe :)

Nak tengok seluar palazzo lagi klik sini

Order palazzo pants klik di sini

Murah je tau. Tak sampai RM60 pun termasuk pos…

Incoming search terms:

{ 14 comments… read them below or add one }

izan ishak December 7, 2012 at 10:03 PM

baru nak tanya hanie camna nak jahit. rupa2nya keyword org cari kat sini ye. dah lama tak berpalazzo~

Reply

Ummi Hanie December 7, 2012 at 11:54 PM

Hehe…hanie xpenah jahit palazzo kak izan… Pakai pun xpernah, since jual ni baru le merasa ;)

Best kan palazzo ni k.izan? ;)

Reply

syamila December 10, 2012 at 7:38 AM

itula nampak cantik je org pakai…terasa nak cuba jugak la nanti… :-)

Reply

Ummi Hanie December 10, 2012 at 10:05 AM

kak sya cube la nanti.. mesti cun.. ahaksss ;)

Reply

zie fauzi December 11, 2012 at 3:49 PM

tgk org pakai cantik jer…. sendiri pakai x tahu la…. tambah bila tumbesaran makin menyerlah skrg ni.. :)

plugin ke widget ni..nk pkai jgk tp kt mana nk cari…

Reply

Ummi Hanie December 14, 2012 at 1:50 AM

cntik je kalo pakai ni zie… ala2 skirt gitu…

widget je tu zie… awat… blog zie tak dak ka?

Reply

zie fauzi December 14, 2012 at 1:57 AM

xdak pun… itu yg tanya tu… :)

Reply

Ummi Hanie December 14, 2012 at 11:49 PM

zie… ceq rasa itu plugin lah… tp tak ingat pulak nama dia…

Reply

titan December 11, 2012 at 5:40 PM

orang pempuan memang suka seluar ni. haha..

Reply

Ummi Hanie December 12, 2012 at 1:14 AM

tau aje dier :p

Reply

Denaihati December 14, 2012 at 3:00 PM

seluar kembang, kadang2 sapu jalan sekali kot…heeee

Reply

Ummi Hanie December 14, 2012 at 11:57 PM

itu namanya mbuat amal kebajikan … hehe :p

Reply

nafisah April 11, 2013 at 9:01 PM

de lg x palazo tu?? bpe hrge tu skunk?? pm me plz, postage bpe?..n_n

Reply

Ummi Hanie April 12, 2013 at 3:15 PM

ada lg dear… sy contact via emel ye ;)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: