Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Cara jahit seluar palazzo

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Cara jahit seluar palazzo

Cara jahit seluar palazzo

Ehem ehem ehemmm…. Ummi Hanie menjahit seluar palazzo? Sampai ke sini orang google datang cari “cara jahit seluar palazzo“. Kalau seluar cerut getah biasa tu, tuan tanah pandailah sikit-sikit.

 

Saya sangat sukakan widget “Recent Search Terms” ini kerana saya dapat mengkaji sedikit sebanyak keywords yang membawa masuk pelawat² @ trafik ke blog ini.

Apa itu seluar palazzo?

Mungkin ada yang masih belum kenal apa itu seluar palazzo. Ianya sedang top masa kini.    Istimewanya seluar palazzo ni, bila memakainya seolah-olah nampak seperti memakai skirt kerana potongannya yang kembang. Bagi yang suka skirt, tapi dalam masa yang sama nak pakai seluar, Palazzo inilah pilihan terbaik.

 

palazzo pant

inilah Dyann Palazzo dengan versi lebih lebarrr….

 

 

dyann palazzo pants wide leg

 

 

Dah cukup² dulu tayangan perdananya :p . Tapi, jangan tanya cara nak jahit seluar palazzo kat saya ye. Saya tau jual jek… ehehehhe :)

Nak tengok seluar palazzo lagi klik sini

Order palazzo pants klik di sini

Murah je…

Incoming search terms:

 

14 Responses

  1. izan ishak says:

    baru nak tanya hanie camna nak jahit. rupa2nya keyword org cari kat sini ye. dah lama tak berpalazzo~

  2. syamila says:

    itula nampak cantik je org pakai…terasa nak cuba jugak la nanti… :-)

  3. zie fauzi says:

    tgk org pakai cantik jer…. sendiri pakai x tahu la…. tambah bila tumbesaran makin menyerlah skrg ni.. :)

    plugin ke widget ni..nk pkai jgk tp kt mana nk cari…

  4. titan says:

    orang pempuan memang suka seluar ni. haha..

  5. Denaihati says:

    seluar kembang, kadang2 sapu jalan sekali kot…heeee

  6. nafisah says:

    de lg x palazo tu?? bpe hrge tu skunk?? pm me plz, postage bpe?..n_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *