Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Caliph si bayi comel Usop Wilca

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Caliph si bayi comel Usop Wilca

 

Salam ceria bebsss …

Siapa tak teruja dan geram menatap wakah si kecil yang comel ?

Baru² ni tergerak pula hati saya nak membeli majalah Pa & Ma edisi terbaru (Julai 2011) . Tengok saja covernya , memang comel sungguh ! Anak siapalah agaknya … rupa²nya anak Usop Wilca kita …. CALIPH nama panggilannya . Nama penuh , Syed Caliph Umar Syed Mohamad Asri .

 

 

caliph

 

Comel kan ? Comel kan ?? Gerammmm … ekceli masa beli magazine ni bukan sebab tahu yg cover tu baby Usop . Beli aje ikut instinct bak kata omputeh … maybe sebab … ada ‘orang di dalam’ kot … ;)  Semangattt…semangattt  ~

 

 

usop wilca

beautiful family in black ~

 

Secara tak langsung terjumpa pulak lagi gambo2 comei si Caliph dalam FB walid dier sendiri …

Aha Pak Usop , jangan mara atau saman saya sebab kidnap gambo baby mike yer …. :p

 

Alololo tomei² anak walid ….

 

 

Encem boy !

 

 

 

Caliph & Ummi …. sweet ~

 

 

 

 

Udah le tu . Time kasih ye Pak Usop .. harap halalkan share gambo dari  album FB ni ^-^ . Teman geli hati bebenor tengok lakonan mike dalam Hantu Kak Limah Balik Rumah tu :p

 

Incoming search terms:

 

7 Responses

  1. sitisifir10 says:

    Anak2 Hanie pun cumil jugak :))

  2. munna says:

    mmg cumel lah anak usop wilcha tu….

  3. ctN honey says:

    siti pun klu mengandung aje mula lah cari majalah keibubapaan,ingatkan balik mana2 yg dah lupa tu…
    ctN honey ada entri terbaru… jom baca Google perkenalkan laman sosial terbaru saingi FacebookMy Profile

  4. Ummi Hanie says:

    yelah .. budak kecik sume nye comel je kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *