Caliph si bayi comel Usop Wilca

 

Salam ceria bebsss …

Siapa tak teruja dan geram menatap wakah si kecil yang comel ?

Baru² ni tergerak pula hati saya nak membeli majalah Pa & Ma edisi terbaru (Julai 2011) . Tengok saja covernya , memang comel sungguh ! Anak siapalah agaknya … rupa²nya anak Usop Wilca kita …. CALIPH nama panggilannya . Nama penuh , Syed Caliph Umar Syed Mohamad Asri .

 

 

caliph

 

Comel kan ? Comel kan ?? Gerammmm … ekceli masa beli magazine ni bukan sebab tahu yg cover tu baby Usop . Beli aje ikut instinct bak kata omputeh … maybe sebab … ada ‘orang di dalam’ kot … ;)  Semangattt…semangattt  ~

 

 

usop wilca

beautiful family in black ~

 

Secara tak langsung terjumpa pulak lagi gambo2 comei si Caliph dalam FB walid dier sendiri …

Aha Pak Usop , jangan mara atau saman saya sebab kidnap gambo baby mike yer …. :p

 

Alololo tomei² anak walid ….

 

 

Encem boy !

 

 

 

Caliph & Ummi …. sweet ~

 

 

 

 

Udah le tu . Time kasih ye Pak Usop .. harap halalkan share gambo dari  album FB ni ^-^ . Teman geli hati bebenor tengok lakonan mike dalam Hantu Kak Limah Balik Rumah tu :p

 

Incoming search terms:

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *