Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Cabaran iPad MySuperKids bermula kembali

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Cabaran iPad MySuperKids bermula kembali

 

Salam ceria .

 

Ingat lagi tak dengan contest MySuperKids @ cabaran memenangi iPad hari tu ? Ouh , saya ingatkan dah ketinggalan keretapi , dan dah ada pemenang rupa-rupanya Kak Lyna kasi pending kejap sepanjang tempoh bersalin dan berpantang baby terbarunya . Tahniah yer Hanie ucapkan …. another hero . Hatrik dah ni .

 

So Kak Lyna dah umumkan nama-nama dan link entri peserta , kesemuanya ada 200 penyertaan okehh … Sangat sengit . Saya hantar 2 penyertaan jer . Ada yang hantar sampai 4 -5 entri noksss … tak ngape ler … kalo ade rezeki tak ke mana …

 

= = = SEMAK NAMA ANDA DI SINI = = =

 

Saya dalam Kumpulan B ! Sekumpulan dengan Denaihati . Ehhh lelebih pulok smiley tuh . Semua sekali ada 10 kumpulan (A-J).

 

Ini link penyertaan saya untuk contest tu … Simple , biase-biase jer ….

 

= = =Entri 1 = = =

= = = Entri 2 = = =

 

Apa pula cabaran seterusnya selepas proses grouping ni yer ??

 

Adakah entri TERBAIK akan dipilih dari 10 groups ini ? Dan kemudian entri-entri terbaik itu akan bertanding antara satu sama lain untuk mencari entri Super Terbaik ?

 

Kita sama-sama tunggu …. Kak Lyna , jangan le buat susah-susah sangat yer … Oh ya , saya lupa . Juri-juri telah dilantik . Tentu ada pemarkahan daripada mereka …

 

Sapa tamau menang iPad woooo ….

 

 

 

 

4 Responses

  1. lin azlina says:

    saya di group J…saya hntr 1 jer
    lin azlina ada entri terbaru… jom baca ANISSA DI SLOT SAMARINDAMy Profile

  2. MEKAR says:

    Semoga berjaya cik hannie dlm contest itu. hadiah juga menarik.

    pst: sya pun suka singgah di blog mummy lyna tu. penulisannay sangat terkesan di jiwa. Tp sya xjoin contest dia. tgk dr jauh jer
    MEKAR ada entri terbaru… jom baca Lelaki Teransang 30 kali SehariMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *