Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Butterfly man !!!

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Butterfly man !!!

pic from e-mail …….

Voila !! Apa ni ??

Katanya Butterfly man ???

Ke… kaum kerabat jin?

Hmm…mcm UFO pun ade…

Ntahlaa…wallahua’lam…Hanya Dia yg mengetahui segala-galanya….

APA KOMEN U ALL ??

* another version of re-post entry …..

 

16 Responses

  1. Meor@Maru says:

    >Assalamualaikum,Boleh tak kalau saya amek post awak yang pasal kawan bukan mcm bola, chipsmore dan lain2, translate dlm english dan post dalam blog saya?Terime kaseh… Kalau sudi, dtg la jenguk blog saye… xnakbagitau.blogspot.comdan komenla ape2 yg patut… hehe…

  2. hans says:

    >ish,geli tgok…ada baru2 nih yg konon2 makhluk asing tuhishmerah jer badan2 dia

  3. xyncaholic says:

    >sesungguh nya semua makhluk itu ciptaan Allah SWT..

  4. Ummi Hanie says:

    >Meor:silela ambikinsyaallah ade kesempatan nnti sy ziarah okHans:geli eh..hak3x…merah bdn?yg mane?sis belum dgr lagikxync:betul tuh..dan semua perlu takut pd Maha Pencipta yakni allah SWT

  5. hans says:

    >ada dalam tahun ni jugadia keluar dekat surat khabarjumpa dkt air terjun dkt mexico kutlupa laktapi muka lebey kurang macam nih lah

  6. >Subhanallah..bende ape nie,Butterfly Man??Sayap die mcm daun kering lah..

  7. hans says:

    >kak ieda : ntah…gerun juga bila tgok

  8. hans says:

    >sayap dia tu macam daun kering ke?

  9. >'Hans to kak ieda : ntah…gerun juga bila tgok'Eiii..kalo tgk dekat2 nie mesti gerun tp mesti Sis akn nk pegang2 jugak sayap die tu..Entah knp tgk cantik plk sayap butterflyman..

  10. >'Hans to sayap dia tu macam daun kering ke?'Ye..mcm Daun Getah yang gugur & dh kering tu tgl rangka2 & urat2 daun je,mcm rupa sayap butterfly man tu lh..

  11. hans says:

    >kak ieda : wah,berani betul nak pegang

  12. hans says:

    >kak ieda : owh,macam daun getah ke?wah….bahaya tu..daun getah..patut pokok getah seram je..haha

  13. Ummi Hanie says:

    >sis ieda berani woooo nk pegang !skali tgh pegang,gerak2 plak sayap dia baru ler … hehehe…just jokin ! ;p

  14. penaberkala says:

    >subhanallahuniknya, apakah ini?badannya macam manusia je skali tengoksayap plak macam daun

  15. nza says:

    >byk gak n3 hanie yg kak nza trtinggal…..BZZZ dik..His, makhluk apa tu……seriau la tgk…jin kot.

  16. Ummi Hanie says:

    >penaberkala : entah laa … yg pasti , makhluk ciptaan Allah … nza : ada yg entri lama2 Hanie re-post balik kak… hoho … maybe kot makhluk bersayap tu ialah makhluk jin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *