Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Budak Nakal nak bagi hadiah

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Budak Nakal nak bagi hadiah

 

 

Awal² tahun ni memang ramai bloggers melancarkan giveaway termasuklah saya sendiri . Dah join ke belum ? ;)

Budak Nakal juga menganjurkan Giveaway Tahun Baru . Budak Nakal dan sponsors nak bagi hadiah ! Siapa yang tak mau dapat hadiah , betul tak …

Psstt … Budak Nakal a.k.a. Koz ni sangat kreatif dalam mendesign blog , banner , watermark , etc. Dalam diam , memang saya admire dengan hasil kerjanya. Bukan setakat itu, Koz juga arif dalam membina video promo seperti ini ;

 

 

Mantop gitu . Untuk pengetahuan korang,pemasaran video merupakan salah satu jenis pemasaran terbaik masa kini , akan tetapi masih tak ramai yang arif tentangnya. So,lepas ni bolehlah menempah dari Koz untuk bikin video promo untuk blog ke , bisnes ke … (Hasil bacaan dari artikel Irfan Khairi ,jutawan Internet)

 

“Giveaway Info Terlaris bersama Sponser AyeshaBizWorld dan  amirastudios.com“

 

 

12 Responses

  1. puan kutu says:

    wah menarik nie..klu hadiah menarik Insyaallah nak join.haha demand jer kan!

  2. zulkbo says:

    salam..
    setuju sangat dengan anda dan Irfan Khairy
    blogging dengan video yang kita olah sendiri
    membantu entri tersebut evergreen..saya sendiri
    pernah cuba dalam 2 entri saya sebelum ini..

    • Ummi Hanie says:

      wslm

      tima kasih encik zul .

      sy pun bercita2 nak upah Koz ni buatkan satu video utk salah satu projek sy tahun ni insyaAllah

      encik zul sudah biasa buat video ye ? hebat ~

  3. hatiputera says:

    memang bulan nie bulan contest,,,,

  4. titan says:

    banyak betul pertandingan sekarang ye..

  5. sjiehan says:

    nak masuk!

  6. kimmie says:

    semoga berjaya …saya pun join juga contest ni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *