Boboiboy jahat

 

Hari ni saya mulakan dengan entri santai² je dulu , ambik mood kata orang … ;)

Animasi tempatan Boboiboy semakin popular sekarang , betul tak ? Carian kata kunci “gambar Boboiboy jahat” juga agak rancak berdasarkan statistik Nuffnang blog ini … Hmmm , ramai rupanya peminat Boboiboy jahat yer ;)

 

 

Enjoy 30% off ur Euro trip flight ticket all thanks to #MAS :)

Tapi tak boleh lawan keyword Cinta Elysa kan … ;)

Saya rasa , watak Boboiboy jahat yang dimaksudkan ialah Boboiboy Halilintar .

Pehh … ganaz kan ? Tapi anak² saya sukalah pulak dgn Boboiboy “jahat” ni …. hehe ~

Dan ini pula watak terbaru …. Boboiboy Taufan ! Cool lah beb ! ;) Terbaek ~

Dan …. nampak gayanya seperti ada satu lagi watak baru Boboiboy … hmmm … banyaknyer watak …

Lastly , jom layan video promo episod baru 18 Disember (semalam) yang kami ketinggalan utk menonton … :(

 

 

Yang ini pula untuk episod 11 Disember … kami tengok . Memang best ;)

 

Kredit buat FB page Boboiboy untuk gambar² terbaek … :)

 

PROMO: Jom beli t-shirt Boboiboy ! Harga special untuk pembaca blog ini. Just mention “Reader blog Ummihanie” ;)

 

sila klik banner ;)

 

Incoming search terms:

Comments

  1. says

    k’yus pun layan citer ni disebabkan anak2.. ekekeke…. tp yang x tahannya diorang siap lakon kan skali tu aksi2 boboiboy ni! hahaha…

  2. says

    Alya pun sama… baca entry ni depan Alya, terus jerit boboi boy sambil tunjuk pic… Adehhh…budak 2 tahun tak tahu apa pun leh kenal boboi boy .. tu sekali sekala je tgk… kalau selalu tak tahu la…

  3. says

    suka boboboi , kelmarin nis tengok tak video promo boboboi yang edisi baru ? ayat dia betul2 kelakar

    “aku akan siksa penonton semua dengan siaran ulangan ” adudu
    sekali boboboi cakap , “kahkahkah ada siaran ulangan lah adudu”

    nis try cr kat youtube , bee tengok tu tersembur air dr mulut haha hampeh je .. kelakar betul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *