Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Boboiboy jahat

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Boboiboy jahat

Hari ni saya mulakan dengan entri santai² je dulu , ambik mood kata orang … ;)

Animasi tempatan Boboiboy semakin popular sekarang , betul tak ? Carian kata kunci “gambar Boboiboy jahat” juga agak rancak berdasarkan statistik Nuffnang blog ini … Hmmm , ramai rupanya peminat Boboiboy jahat yer ;)

 

 

Tapi tak boleh lawan keyword Cinta Elysa kan … ;)

Saya rasa , watak Boboiboy jahat yang dimaksudkan ialah Boboiboy Halilintar .

Pehh … ganaz kan ? Tapi anak² saya sukalah pulak dgn Boboiboy “jahat” ni …. hehe ~

Dan ini pula watak terbaru …. Boboiboy Taufan ! Cool lah beb ! ;) Terbaek ~

Dan …. nampak gayanya seperti ada satu lagi watak baru Boboiboy … hmmm … banyaknyer watak …

Lastly , jom layan video promo episod baru 18 Disember (semalam) yang kami ketinggalan utk menonton … :(

 

 

Yang ini pula untuk episod 11 Disember … kami tengok . Memang best ;)

 

Kredit buat FB page Boboiboy untuk gambar² terbaek … :)

 

PROMO: Jom beli t-shirt Boboiboy CLEARANCE SALE ~

 

abaikan tarikh tu. sila klik banner ;)

 

Incoming search terms:

 

24 Responses

  1. eus says:

    k’yus pun layan citer ni disebabkan anak2.. ekekeke…. tp yang x tahannya diorang siap lakon kan skali tu aksi2 boboiboy ni! hahaha…

  2. zie fauzi says:

    Alya pun sama… baca entry ni depan Alya, terus jerit boboi boy sambil tunjuk pic… Adehhh…budak 2 tahun tak tahu apa pun leh kenal boboi boy .. tu sekali sekala je tgk… kalau selalu tak tahu la…

  3. iEyLa says:

    xla comey mane boboiboy ni…
    comey lagi zaid..hakhak

    psssttt: sorry silap lak td..hihi

  4. hajar says:

    semalam sempat layan boboiboy jap… hehe…

  5. kimmie says:

    sama mcm anak2 sedara saya…semua suka dgn kartun ni

  6. puanbee says:

    suka boboboi , kelmarin nis tengok tak video promo boboboi yang edisi baru ? ayat dia betul2 kelakar

    “aku akan siksa penonton semua dengan siaran ulangan ” adudu
    sekali boboboi cakap , “kahkahkah ada siaran ulangan lah adudu”

    nis try cr kat youtube , bee tengok tu tersembur air dr mulut haha hampeh je .. kelakar betul

  7. kakyong says:

    anak2 kakyong pun x leh tinggal dah boboiboy nih..

  8. titan says:

    wahh..ada plak yang versi jahat ye..hehe

  9. Hans says:

    hahaha
    waktu boboiboy makan biskut yaya yang jadi jahat tu kan?
    kehkehkeh

  10. natasyazacurzshita says:

    Anak2 pun sama suka cerita boboiboy susah pula

  11. Otai pemusnah says:

    Boboiboy pa pn watak nya tetap terbaek

  12. Otai pemusnah says:

    Boboiboy terbaek 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *