Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

BlogLIST

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

24 Responses

  1. Nurul Imam says:

    Blogku Ngga ada yah ? heheheh

  2. chunli says:

    haiii thanks for the visittt.. ur links added :) .. ramadhan mubarak. bye~

  3. zamry says:

    saya cadang nak tukar tukar lin boleh macam mana ya
    zamry ada entri terbaru… jom baca belian buku online /jana pendapatan tampa modalMy Profile

  4. Hanif says:

    Salam kenal..saya berminat untuk exchange bloglist ..
    check it out ummihanie.com at my bloglist..
    Thanks jenguk blog saya…
    i adah add follow…juga

  5. Simon Lau says:

    Hi dear,
    I am a biz blogger from China, run a website http://www.fashion-bop.com, I am very interested to exchange a link with you, I think it will be good for both of our rankings. Let me know if you are interested. You got my email in the sys, email me plz.

  6. Wira Chomel says:

    assalamuaaikum.
    sy pun minat nk exchange link. nie blog sy

    http://www.chomelmedia.com

    blog nie pasal benda2 comel, binatang comel, bayi comel, kraftangan comel & segala benda2 comel dlm dunia. moga bermanfaat utk sume.tq

  7. halim says:

    Assalammualaikum,

    saya minat nak exchange link. ni blog saya http://rahsiaduitfree.blogspot.com/

    blog ni cerita pasal cara cari duit tanpa modal, kerja sambilan dan juga review program2 buat duit di internet. Harap dapat diterima

    • Ummi Hanie says:

      Wslm,

      dipersilakan bertukar link. maaf jika lambat sedikit sy bertindak, tp lambat laun sy akan exchange link juga di ruangan khas tersebut ;)

      terima kasih

  8. hatiputera says:

    Kalau sudi bertukar link sila maklumkan saya.hehe

  9. Fara says:

    Salam ummi hanie..
    Jom kita exchange link nak?
    Mine is http://naturally-vitamin.blogspot.com
    Let me know ya..if u agree..tq! :)

  10. eyla hamzah says:

    salam..
    saya pun nk jgk..bleh tak?
    nti bgtau yer :)

    lots of luv @~>~~
    http://mamaqairachoice.blogspot.com

  11. mselim3 says:

    Assalammualaikum….kalau mselim3 nak bertukar link boleh x?…

    mselim3

    pls: Rapatkan ukhuwah.. jauhi sengketa..

  12. suriaamanda says:

    salam Ummi…jom tukar link..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *