Blogku Udah Direview..!!

>Sungguh tak sangka dah sampai giliran blog [Ekspresiku] dot com ni direview oleh Littlemama dari MBP .

Sesiapa yg belum baca atau memang belum kenal dgn blog MBP dan empunya nya , Littlemama aka Kak Ros , sile2lah ke sana yer . . .

Hasilnya ??

Tadaaa . . dapatla 3 bintang . Alhamdulillah .

Nah ni dia hasil print screen yg Hanie dah buat . Hehe .

Untuk baca lebih lanjut ttg review tersebut , anda boleh klik pada imej di atas . Tq .
Komen2nyer mmg Hanie dah buleh agak .
So far , keseluruhannya agak memuaskan laa . . x banyak komentar dari LittleMama utk saya baiki blog ni lagi . Everything’s just ok . Alhamdulillah sekali lagi . .

Ohhh . . Apakah dan Kenapakah program review blog ini ??
Maybe ramai yg masih tertanya2 .
Program review blog ni dibuat utk meng’review’ blog2 yg sedia utk diberi review oleh tuan empunyanya sendiri . contohnya , sayalah . :)
Tujuannya tak lain tak bukan utk pemilik2 blog meng’improve’ blog memasing di samping mendapatkan HADIAH2 LUMAYANZ dr MBP .

Nak tau ape?

Antaranya ialah BLOG MAKEOVER bernilai +-RM700 !!
Sape xnak weihhh . . .

Thanx again to Littlemama for your efforts due to this program n plz come here again when u r free ok ?

p/s : entri mendatang ni insyaAllah akan kutunaikan utang2 tag dan gantung award dr teman2 blogger yg kusayangi . . Harap bersabar ye . Ambik masa lama bebenor . . .

Komenlah sepatah dua kata utk memeriahkan lagi blog mesra alam ini . . . Komen anda pasti akan disahut .

9 comments

  • Ummi Hanie

    >W'slam kak Dayah..thanx ya..yer dah direview dan legaa rasanya.insyaAllah akan sentiasa improve to a better level.. :16

  • >salamtahniah Hanie..dah direview..lepas ni leh improve jadi 5 bintang kot..

  • >Salam UH,moga Hanie n baby serta keluarga sht2 selalu yea…tahniah blog Hanie dah direview..moga bolehlah UAS buat blog hanie jadi sumber rujkn nak berblog.

  • >salam ziarah…1 lagi perkara yang ummi hanie boleh buat ialah tukar blog post ke sebelah kiri. kebiasaannya dalam mana² web loading page akan mula sebelah kiri. so sementara widget/sidebar nak loading, pelayar masih boleh baca entry dulu. widget ni berat. kalo tak nak ubah layout pun tak pe. maintain cam sekang ni. cuma widget/html segala ni ubah ke sidebar sebelah kanan. so loading time dia akan improve sket. sebab yang jenis text tu dia ringan. anyway, thanks for following my blog. :X

  • >bestler hanie, blog dh direview.cmne nk buat blog kita di review tu…

  • Ummi Hanie

    >UAS : terimekasih byk2 utk doa Ummu..smoga bgt juga utk ummu yer… sumber rujukan?alahai segannyer sy..blog sy ni boase2 jer ..tp klu nk rujuk jugak ape salahnyer..kite brkongsi ape2 ilmu yg ade kan…Suealeen : slmt dtg kak .. yer sy ade terpikir jugak nk buat cenggitu..mmg sy suka entry d tgh2 tp klu keadaan memaksa , mk terpaksalah sy ubah smua sidebar ke sblh kanan spy org buleh bc entry kan…thanx 4 ur advices sis..dont hesitate to ceme here again n again ya..Hotmummy : kak As , nak direview sng jer..gi jer kat blog MBP tu , sign in jadik member n then bagi link blog utk direview..tp wat masa skang prmohonan ditutup utk 2nd batch ..later on akan ada bile 1st batch ni dh selesai…best2 mmg best…Lieyn : Hye…! salam kenalan utk anda juge yg ceria ni yer !thanx 4 ur complimentary…sure i'll hit ur blog back !! :25

  • >hanie….i review blog u from the MBP…nice blog!!!!i follow u n don't forget to hit me back!!!

  • >fulamak, 3 stars tuhoklah tuh..lebih separuhkeep it up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *