Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Blog Under Re-construction Mode again …

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Blog Under Re-construction Mode again …

 

Bismillahirrahmanirrahim , dukacita jugakla dimaklumkan yang blog UmmiHanie.com ni sedang dalam proses re-construction lagi . Ada step penting yang masih perlu saya selesaikan , jika tidak saya akan kehilangan besar jugaklah … nanti2 saya story yer …

Apapun doakan lah saya berjaya dlm misi kali ni . Hurmm … agak mencabar juge rasenye … maybe korang tak dapat view blog ni buat sementara kot … kalau rindu , jengah lah tiap2 hari mcm biase yer . Uweksss ~ ;p Maybe dalam 2-3 hari ni ok la balik …. wish me luck … wish me luck … Syukran !

Incoming search terms:

 

2 Responses

  1. CikSembang says:

    ada apa problem tu hanie.. kalau2 sy boleh tlg.. kita fren kat fb ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *