Blog review : List kedua

 

Salam hormat .

Terus kepada point . Rasa kejang pula jari-jemari ni nak mula menaip semula . Padahal baru 2-3 hari stop kejap … lahaiii ~

Berikut ialah list kedua giliran mendapat review daripada Hanie . Buat masa ini satu batch list memuatkan 5 orang sahaja dan bergantung kepada first come first served . Keutamaan juga diberi kepada blog-blog yang belum atau jarang direview . So …..

 

Let’s check it out ;

 

Yeop D_08 ,

Azura ,

– Lin Azlina ,

Anis Anisa ,

Suziey .

 

Selesai sudah mengreview blog-blog dalam List Pertama . Alhamdulillah ~

 

Untuk list seterusnya ini   , stail review yang sama akan dikekalkan yakni ; Hanie akan review dari aspek persembahan blog , kekemasan , berat , ranking Alexa , Google pagerank & bagaimana untuk perbaiki persembahan blog .

 

List ketiga sudah pun penuh dan akan diumumkan sebaik saja review blog untuk list kedua ini selesai . Harap bersabar …. ;)

 

Segmen blog review ni , saya tak suruh pun kalian buat entri bagai . Sukarela jer …. Buat masa ni lah … kalau permintaan dah meningkat nanti , harusss juga kusuruh …. hiksss ~ Cuma ! Kalau sudi , masukkanlah blog saya dalam bloglist kalian . Saya juga akan berbuat begitu. Sila terjah laman BLOGLIST khas saya . Buat masa ini saya belum wujudkan satu bloglist khas untuk dipaparkan di sidebar blog ini.Some other time maybe …

 

Terima kasih atas sokongan kalian semua . Luv u :)

 

Jom lawat blogshop penaja comel ;

 

16 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *