Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Blog review : List kedua

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Blog review : List kedua

 

Salam hormat .

Terus kepada point . Rasa kejang pula jari-jemari ni nak mula menaip semula . Padahal baru 2-3 hari stop kejap … lahaiii ~

Berikut ialah list kedua giliran mendapat review daripada Hanie . Buat masa ini satu batch list memuatkan 5 orang sahaja dan bergantung kepada first come first served . Keutamaan juga diberi kepada blog-blog yang belum atau jarang direview . So …..

 

Let’s check it out ;

 

Yeop D_08 ,

Azura ,

– Lin Azlina ,

Anis Anisa ,

Suziey .

 

Selesai sudah mengreview blog-blog dalam List Pertama . Alhamdulillah ~

 

Untuk list seterusnya ini   , stail review yang sama akan dikekalkan yakni ; Hanie akan review dari aspek persembahan blog , kekemasan , berat , ranking Alexa , Google pagerank & bagaimana untuk perbaiki persembahan blog .

 

List ketiga sudah pun penuh dan akan diumumkan sebaik saja review blog untuk list kedua ini selesai . Harap bersabar …. ;)

 

Segmen blog review ni , saya tak suruh pun kalian buat entri bagai . Sukarela jer …. Buat masa ni lah … kalau permintaan dah meningkat nanti , harusss juga kusuruh …. hiksss ~ Cuma ! Kalau sudi , masukkanlah blog saya dalam bloglist kalian . Saya juga akan berbuat begitu. Sila terjah laman BLOGLIST khas saya . Buat masa ini saya belum wujudkan satu bloglist khas untuk dipaparkan di sidebar blog ini.Some other time maybe …

 

Terima kasih atas sokongan kalian semua . Luv u :)

 

Jom lawat blogshop penaja comel ;

 

 

16 Responses

  1. amirulfaiz says:

    Oo.. ada provide review blog service ya. Rasa macam nak apply, tapi seganla orang meriview blog kita. :D
    amirulfaiz ada entri terbaru… jom baca Arnab tak mahu tidur lagi, cabar kura-kura berlumba pusingan kedua.My Profile

  2. penaberkala says:

    terima kasih kak sebab pernah review dulu
    masih tertempek link di sidebar blog pasal review tuh

    • Ummi Hanie says:

      sama2 penaberkala

      ehh lama xnampak … ke silent reader je skrg ? ;)
      takper no problem … akk pun lama xvisit blog pena..huhu

      time kasih sbb sudi tempek link tu yea ;)

  3. izan ishak says:

    kak izan harap sangat kalau hanie sudi review blog kak izan.
    tak kisahlah list ke berapa pun..

    **dah masukkan blog hanie dlm blog PINK kak izan!

    • Ummi Hanie says:

      ye ker kak izan …

      klu akk dah request,insyaAllah Hanie on jer .. cuma lambat atau cepat …

      so nmpk gaya akk akan jadi org pertama dlm list ke-4 nnti.. tak ape yer ?

      time kasih masukkan blog hanie dlm bloglist akk ! ;)

  4. izan ishak says:

    **oppsss…bukan blog PINK..tp list blog PINK…

  5. puanbee says:

    hehe masukkan bee erk .. bee dah letak blog nis kat bloglist di footer kalau rajin update nampak lah dia ..

  6. puan kutu says:

    hanie mmg ada dalam bliglist, so sudilah kiranya blogku direview..boleh tak sahabat?hehe..

  7. kakyong says:

    tahniah hanie.. terus kan usaha.. chaiyook…

    cuma 1 la kakyong nak tegur.. kakyong rasa font blog hanie ni besor.. elok dikecilkan sikit supaya nampak lebih mature.. & font utk breadcrumd juga sangat besar.. hihhii

    font di sidebar memang dah okay dah.. if possible, font tu senada lah saiz nyer @ besor sikit jer dari sidebar.. jgn marah ya.. memang dah lama nak tegur tp asyik lupa jer..

    • Ummi Hanie says:

      thnx kkyong ….. :)
      teguran2 diterima … xprasan font tu besar sgt … hehe
      breadcrumb tu hanie copy kodnye dr tutorial tu tp serius xreti nk edit saiz font. ni dah cube tp masih besor sikit lah …

      skrg dah ok tak ?? ;)

  8. lin azlina says:

    saya suka sangat2 bila ada orang sudi mereview blog saya ni..bolehlah meperbaiki apa yg patot…thanks hani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *