Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Blog dalam proses pemindahan

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Blog dalam proses pemindahan

Salam semua .

Harap maaf atas sedikit kesulitan . Blog Ummi Hanie sedang dalam proses transformasi dan pemindahan . Harap bersabar dan tunggu kemunculan baru ! :)

 

p.s : Hanie mengalami sedikit masalah pemindahan fail2 blog buat masa ini . Untuk pos entri baru , tiada masalah cuma belum ada feel … hehe ;p

p.s.s : bagi yang belum tahu dan belum join GA Tahun Baru , jom join cepat ! Duedate pd 31 Jan. 2011 .

klik banner utk join ! ;)

22 Responses

  1. syamila says:

    hanie…dh tak sabar ni…he3

  2. syamila says:

    mana ada terrer hanie…biasa2 je..

  3. cikmin says:

    salam ummi hanie..wah..dah berWP..welcome aboard!

  4. pago" says:

    aik… tengah bertukang ker? ..

  5. syamila says:

    masalah utk pindah file2 dari blogspot ke hanie?

    • ummihanie says:

      aah ummi…sbb wordpress skrg version 3.0.3 xsilap hanie…ade problem sikit nk pindah file scr automatik,kena buat manual punyer…

  6. syamila says:

    blh hanie…ummi pun guna version terbaru gak…

  7. syamila says:

    blh hanie…ummi pun guna version 3.0.3 gak…

  8. syamila says:

    ummi guna Blogger Importer version 0.3

  9. syamila says:

    dh lupa…kt wp plugin rasanya

  10. samadjfr says:

    wah… kami menunggu sesuatu yang superb dari UMMIHANIE..

    • ummihanie says:

      alahai yop samad…ketor teman mendengornye…takde le superb mane…masih blog yg dulu,cuma diupgrade kan sikit…;)

  11. Nurul Imam says:

    Blognya imut banget…. Salam Kenal yah !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *