Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

E-Kedai

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Satu lagi cabangan minat Ummi Hanie selain daripada blogging ialah bisnes online dari rumah.  Dengan itu, Annisa Resources telah pun ditubuhkan secara rasminya pada Disember 2012 yang lalu sebagai kesinambungan daripada bisnes online yang telah dijalankan sejak tahun 2010 (sebelum berdaftar dengan SSM).   Blogshop: Pink Muslimah Store http://pinkmuslimahstore.blogspot.com   Laman e-commerce terkini:   Hanya browse page di bawah ini seperti biasa dan kliklah mana² kategori produk yg anda minati … :)

 

View laman web rasmi jualan secara LIVE

 

Annisa Biz Center

Http://annisabiz.com/ Baru saja ditubuhkan pada awal Mac 2013 untuk berfungsi sebagai sentral (pusat) kepada semua cabangan bisnes online Ummi Hanie, yang dikenali juga sebagai Nis Azmier sebagai nickname bisnes.

Incoming search terms:

12 Responses

 1. Ummi Hanie says:

  wslm Azreena .

  terima kasih utk makluman produk anda.
  set yg menarik :)

 2. Miliki kedai online sendiri dan jimat RM40 sempena YES (Jualan akhir Tahun) ini | Ummi Hanie [dot] Com says:

  […] Ummi Hanie [dot] ComInformasi|Tips dan Petua|Isu Semasa|Berita|FamiliHubungiPENGIKLANANSiteMAPKedai OnlineBlogLISTBlog ToolsColor HTMLTimbang BlogSemak Google PagerankAlexa Rank & PRMy FAMILYIlmiahTip […]

 3. Salam Ummi Hanie,

  Dengan rendah diri, BG minta promote kedai online BG di http://little-kiosk.blogspot.com/.

  Terima kasih…

 4. qamarina says:

  salam ummie saya nk tny klu nk jd pngdr produk aura maya bg mana

 5. hanie says:

  Salam Ummi hanie,

  Jemput lawat blog hanie jugak k..

 6. HAFIZ says:

  Salam,
  Kami di http://www.tplink.sto.my menawarkan Modem 3G/4G berjenama TPLink. Moden ini adalah penjana wifi, mudah, kecil- sesuai travelling atau ke mana saja. Ia kecil, mudah dibawa ke mana sj.

 7. Salam Ummie Hani… Kedai e-shop akak mempunyai error panggilan database kak. Berkemungkinan akan terus berlanjutan mungkin kerana update dr hosting/database akk & perlukan update sistem Open Cart akk ke versi terbaru.

  Sekadar surfing mencari idea theme blogger e-commerce terbaru :) Moga memudahkan startup e-preneurs memulakan perniagaan online dengan menggunakan Blogspot sebagai bantu lonjatan.

  Thanks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *