Bingkisan hadiah (Terima Kasih !)

 

Dalam dunia ni … i wonder …. ade ke manusia yang tak suka dapat hadiah ? Pelik kan kalau tak suka ? Macam tak normal plak … ;p Well , terus terang je lah nak cerita pasal dapat hadiah tuuu …. hiks ~

Ok , first sekali saya terima bingkisan (ke,bungkusan?ahh..same je lahh…) hadiah sempena menang Giveaway tempoh hari dari Puan Kew_Chop a.k.a. Murni yang sudah pun selamat pulang ke Malaysia setelah bertahun-tahun berada di negara sakura , yakni Jepun . Beliau berniaga kain2 cotton Jepun yang cantik2 tu dan tak sangka saya  bertuah memenangi GA beliau dan dapat kain cotton ! Hadiah sudah sampai lama , cuma entri saje yang slow macam siput sedut . Hehee … maaf yer … Tapi saya sukee sangat dengan kain cotton tu . Dok berangan lagi ni nak jahit ape ;) .

[baca entri kemenangan di sini … ]

Cuma dlm entri tu , saya tersilap letak gambar kain yg dimenangi tu … heee malunyess … kain yg saya dapat begini rupanya ;

sweet...purple kaler ... buat cadar pun cantik ni

 

thanx note from the sweet sender... :)

 Lain kali silalah buat GA lagi yerr … Kami penggila GA/Contest ni insyaAllah bakal join lagi dan lagi !TERIMA KASIH sekali lagi untuk kain cotton itu ! :) Ada selit lagi gift tambahan – anime pouch tu … ;)

Next , dapat hadiah dari blogger mesra sokmo di blog Ummi Hanie ni , siapa lagi kalau bukan Kak Nza … dah lebih setahun kita kenal di alam blog ni kan kak …. dan dengan murah hatinya Kak Nza kirimkan hadiah tanpa sebarang contest/GA pun ! Murah hati akak … :)

banyaknye kak Nza bagi ... combine dgn kain cotton tu

 

nota sweet .... ;)

beg berbentuk baju tadi apabila dilipat akan menjelma menjadi purse..;)

Siriyesly Hanie rasa terharuuu dapat hadiah2 ni … tak mengharap apa pun habuan dari teman2 bloggers tapi amalan memberi hadiah sebegini adalah sangat sweet dan mampu mengeratkan lagi persahabat sesama kita walaupun tak pernah bersua muka , kan ?

Akhir kata , LUV U FRENZ ! Semoga persahabatan kita kekal ke akhirnya … amin . Ouh , tak lupa juga sama2 doakan kesejahteraan adik bongsu Kak Nza nun di Mesir sana yg sedang hangat bergolak . Moga2 adik Kak Nza tak terlibat dengan mana2 kekecohan … Amin ~

Incoming search terms:

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *