Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Betulke Diana Danielle sudah bersalin?

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Betulke Diana Danielle sudah bersalin?

instagram farid kamil

Mulanya agak was² membaca berita Diana Danielle sudah bersalin. Kerana banyak kontroversi yang terhasil. Baby tak cukup bulanlah, kandungan baru 7 bulan takkan dah bersalin, dan sebagainya. Kesian pula kat mereka.

Selepas saya stalk Webstagram suaminya, Farid Kamil (erk….) dengan kata²; “welcome to the world my boy…” menambahkan lagi kekeliruan… haih…

Inilah hasil stalk saya… ;)

Saya juga seorang pengguna Instagram, tapi taklah begitu tegar. Memang follow @Diana Danielle dan @Farid Kamil juga. Termasuklah Instagram bisnes Diana iaitu @Luxuria Cosmetics.

Setakat yang saya follow, tak pernah lihat Diana menayangkan perutnya mahupun bercerita lanjut mengenai kandungannya. Memang ramai yang sibuk nak tengok perut Diana. Hehehe… takde privacy kan jadi artis ni? Tup² dengar berita diana dah bersalin.. Yelah, Diana kan sekarang berniaga alatan kosmetik, makanya banyak promosi tentang itu.

Ini pula hasil lepas stalk webstagram Fadzil Zahari, adik Farid Kamil. Korang nampak tak apa yang saya nampak? ;)

Jika benar bayi yang dicium Farid Kamil itu anaknya, saya tumpang happy. Tapi jika seperti yang tertera dalam gambar di atas (bayi itu anak saudaranya), apa nak disibukkan?

p.s: baru hari ni tahu Fadzil Zahari tu adik Farid Kamil rupanya…. first time tengok lakonan dia dalam drama Bini² Perkasa, jadi samseng bernama Man Unta ;)

Incoming search terms:

 

23 Responses

  1. Denaihati says:

    ragam manusia begitulah. adik Farid Kamil ni memang banyak macam dia, kurus sikit.

  2. Juan says:

    kalau betul berita ni, tahniah buat mereka

  3. Mama I.A says:

    mula-mula tahu tu terkejut juga..tapi rupa-rupanya orang salah faham je…semoga diana danielle selamat bersalin nanti..

  4. ajumohit says:

    kalau berul cerita ni tahniah diucapkan

  5. akubiomed says:

    Sudah dibuat penafian. Mereka bakal menimang cahaya mata dalam tempoh 2 bulan lagi.

  6. Ummi Hanie says:

    belum lg tahniah… itu ank sedara farid… hihi ~

    biasa la… retisss

  7. D_08 says:

    errr..errrr….. macam2 le deme ni….industri kecik camni pun deme nak main tipu2…. sabo je le…. tu belom lagi kat Holiwud……

  8. fyna says:

    yang penting farid kamil dah bagi penjelasan kan.

  9. Raudzah says:

    Kontroversi kejap ya..Farid nak test market je tu..

  10. Ummi Hanie says:

    betul Zida, suratkhabar skrg ni tak boleh percaya bulat2…

    aah kan, mesti kiut giler anak mereka ;)

  11. Ummi Hanie says:

    tu laaa pasall… haha~

  12. hafizmd says:

    nanti giliran farid kamil yg betul2 punya…inshaAllah

  13. suriaamanda says:

    SA x faham mana satu kebenaran…tak kisah la..betul ke tak…diorang kena tampil ceritakan yang sebenar….dunia artis kan Umi…macam2..

    • Ummi Hanie says:

      kebenarannya ialah di gambar bawah skali.. cuba perati betul2 apa Fadzil mention ;)

      yup, dunia artis ni mmg selalu digembar gemburkan berita yg x tentu benarnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *