Betulke Diana Danielle sudah bersalin?

instagram farid kamil

Mulanya agak was² membaca berita Diana Danielle sudah bersalin. Kerana banyak kontroversi yang terhasil. Baby tak cukup bulanlah, kandungan baru 7 bulan takkan dah bersalin, dan sebagainya. Kesian pula kat mereka.

Selepas saya stalk Webstagram suaminya, Farid Kamil (erk….) dengan kata²; “welcome to the world my boy…” menambahkan lagi kekeliruan… haih…

Inilah hasil stalk saya… ;)

Saya juga seorang pengguna Instagram, tapi taklah begitu tegar. Memang follow @Diana Danielle dan @Farid Kamil juga. Termasuklah Instagram bisnes Diana iaitu @Luxuria Cosmetics.

Setakat yang saya follow, tak pernah lihat Diana menayangkan perutnya mahupun bercerita lanjut mengenai kandungannya. Memang ramai yang sibuk nak tengok perut Diana. Hehehe… takde privacy kan jadi artis ni? Tup² dengar berita diana dah bersalin.. Yelah, Diana kan sekarang berniaga alatan kosmetik, makanya banyak promosi tentang itu.

Ini pula hasil lepas stalk webstagram Fadzil Zahari, adik Farid Kamil. Korang nampak tak apa yang saya nampak? ;)

Jika benar bayi yang dicium Farid Kamil itu anaknya, saya tumpang happy. Tapi jika seperti yang tertera dalam gambar di atas (bayi itu anak saudaranya), apa nak disibukkan?

p.s: baru hari ni tahu Fadzil Zahari tu adik Farid Kamil rupanya…. first time tengok lakonan dia dalam drama Bini² Perkasa, jadi samseng bernama Man Unta ;)

Incoming search terms:

23 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *