Bertambah lagi koleksi keychain

Alhamdulillah , dengan izin Allah kita masih diberi ruang untuk bernafas lagi di alam dunia ni. Tapi,tak tahu lagi esok lusa dan seterusnya bagaimana … sedikit tazkirah Jumaat sebagai intro yer ;) Tak lupa juga ribuan terima kasih diucapkan buat sahabat² blogger yang mendoakan kesihatan emak saya . Kami berpisah sebentar

Maaf ye cekgu Eyriqazz , lambat pula publish entry gratitude (berterima kasih) untuk hadiah GA Ole² dari Sabah tempoh hari . Hadiahnya dah lama sampai , berupa sebuah keychain yg sangat cantek … Bertambahlah lagi koleksi keychain saya … yeay ~

keychain ini 2-in-1 sekali dgn penyepit kuku …

close-up sikittt ….

Keychain ini diposkan serentak bersama-sama t-shirt Munirah (ada diceritakan dlm entri “Dia sudah OK” ) … Selalu macam ni kan , bila sekali dapat hadiah,berturut² je dalam satu masa tu. Syukur alhamdulillah ^-^

Makanya , berajin-rajinlah join GA @ contest yer ! InsyaAllah , dalam banyak² yg kita join tu mesti mengena sebarang dua :) .

Comments

  1. says

    slm dear hanie.. ;)
    rajinnye hanie masuk GA ..org yg rajin mesti selalu dpt balasan kan..hehehhe
    tahniah hanie..
    smoga hari jumaat nih..hari yg bmakne buat hanie n family

    • says

      wslm k.intan dear … :) thanx ~

      hanie xdela rajin sgt pun sbenornye … dan hanie pilih ga / contest yg sng2 jer … hehe

      yer,semoga hari ni juge bermkna buat k.intan n family .. juge hari2 lain ;)

  2. says

    tahniah hanie..

    kakyong pun dulu suka simpan keychain.. tp 1 bekas tu adik bongsu dok bagi kawan2 dia (ni kes sebelum kakyong kahwin lagi).. heheh.. sudahnya, la ni xde simpan dah.. kalo dpt terus guna.. kalo ada pun, dah simpan merata tempat..

  3. says

    bagusnya… dapat 2 benda sekaligus. Siapa yang nak bagi percuma kan ummi. Saya seboleh-bolehnya nak juga ikut GA, tapi masa memang tak mengizinkan. Bayangkanlah sehari kena update sampai 7 blog. Nak Blogwalking pun kadang-kadang seminggu sekali. :)

    • says

      mak aih ! 7 blog ! cmane leh menten update tu ? sy nk fokus pd 2-3 blog skaligus pun xsempat , azam mmg tahun ni nk update blog2 pnting ..hmmm

      yelah,mane nak blogwalking lg,balas komen lagi , cari maklumat lg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *