Bertambah lagi koleksi keychain

by Ummi Hanie on January 20, 2012

in Umum

Alhamdulillah , dengan izin Allah kita masih diberi ruang untuk bernafas lagi di alam dunia ni. Tapi,tak tahu lagi esok lusa dan seterusnya bagaimana … sedikit tazkirah Jumaat sebagai intro yer ;) Tak lupa juga ribuan terima kasih diucapkan buat sahabat² blogger yang mendoakan kesihatan emak saya . Kami berpisah sebentar

Maaf ye cekgu Eyriqazz , lambat pula publish entry gratitude (berterima kasih) untuk hadiah GA Ole² dari Sabah tempoh hari . Hadiahnya dah lama sampai , berupa sebuah keychain yg sangat cantek … Bertambahlah lagi koleksi keychain saya … yeay ~

keychain ini 2-in-1 sekali dgn penyepit kuku …

close-up sikittt ….

Keychain ini diposkan serentak bersama-sama t-shirt Munirah (ada diceritakan dlm entri “Dia sudah OK” ) … Selalu macam ni kan , bila sekali dapat hadiah,berturut² je dalam satu masa tu. Syukur alhamdulillah ^-^

Makanya , berajin-rajinlah join GA @ contest yer ! InsyaAllah , dalam banyak² yg kita join tu mesti mengena sebarang dua :) .

{ 24 comments… read them below or add one }

iEyLa January 20, 2012 at 11:22 AM

congrats kak..
cantik keychain tu…
nnt bole tlong potongkan kuku adik tau.. :)

Reply

Ummi Hanie January 20, 2012 at 11:00 PM

thanx adeq ..

nk akk potongkan kuku ? alahai manje nyer adeq ni … :p

Reply

intan_blur January 20, 2012 at 11:28 AM

slm dear hanie.. ;)
rajinnye hanie masuk GA ..org yg rajin mesti selalu dpt balasan kan..hehehhe
tahniah hanie..
smoga hari jumaat nih..hari yg bmakne buat hanie n family

Reply

Ummi Hanie January 20, 2012 at 11:01 PM

wslm k.intan dear … :) thanx ~

hanie xdela rajin sgt pun sbenornye … dan hanie pilih ga / contest yg sng2 jer … hehe

yer,semoga hari ni juge bermkna buat k.intan n family .. juge hari2 lain ;)

Reply

eus January 20, 2012 at 12:11 PM

bestnya hanie!!!!

Reply

Ummi Hanie January 20, 2012 at 11:01 PM

best kan k.eus walopun mng hadiah kecik2 .. xkisah … ;)

Reply

fasz January 20, 2012 at 12:33 PM

wahhhh hobi yg sama ngn kite >_<

Reply

Ummi Hanie January 20, 2012 at 11:01 PM

same ye fasz … give me 5 … hehe

Reply

ohcikgu January 20, 2012 at 2:30 PM

wahh, dapat keychain. tahniah. tahniah.

Reply

Ummi Hanie January 20, 2012 at 11:02 PM

time kasih cikgu ;)

Reply

puanbee January 20, 2012 at 3:00 PM

tahniah …

ye lah nis kita tak tahu di mana ada rezeki kita kan cuba je ..

Reply

Ummi Hanie January 20, 2012 at 11:03 PM

thnx bee …

yup bee, cube je selit mane buleh ;)

Reply

fieda January 20, 2012 at 6:01 PM

tahniah..saya pun suka kumpul keychain..

Reply

Ummi Hanie January 20, 2012 at 11:04 PM

thanx fieda … ha same hobi kite ;)

Reply

izan ishak January 20, 2012 at 6:18 PM

tahniah hanie…cantik sgt keychain tu. bestnya munirah dpt tshirt baru!

Reply

Ummi Hanie January 20, 2012 at 11:07 PM

thanx k.izan …

yup cntik sgt,syg nk bukak plastiknye… haha

aah munirah dpt tshirt baru ada nama dier lagik ;)

Reply

cikpuanhady January 20, 2012 at 10:04 PM

waahh..tahniah..saya pon suka gak collect keychain ni.. nak mitak tlun klik like kat sini.. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150485833724677&set=a.10150463338364677.370360.232667634676&type=3&theater

thanks..

Reply

Ummi Hanie January 20, 2012 at 11:07 PM

thanx kak has …eh same juge hobi kite… :)

insyaAllah sy tolong Like nnti ;)

Reply

kakyong January 21, 2012 at 9:17 AM

tahniah hanie..

kakyong pun dulu suka simpan keychain.. tp 1 bekas tu adik bongsu dok bagi kawan2 dia (ni kes sebelum kakyong kahwin lagi).. heheh.. sudahnya, la ni xde simpan dah.. kalo dpt terus guna.. kalo ada pun, dah simpan merata tempat..

Reply

Ummi Hanie January 21, 2012 at 2:59 PM

thanx kkyong … ;)

trpaksa la mengalah dgn adik ye dak … ;) hanie pun gune jugak yg mane ada tu … dah berlebihan stok,tu yg simpan jer ;)

Reply

Mama Murai January 21, 2012 at 10:26 AM

bagusnya… dapat 2 benda sekaligus. Siapa yang nak bagi percuma kan ummi. Saya seboleh-bolehnya nak juga ikut GA, tapi masa memang tak mengizinkan. Bayangkanlah sehari kena update sampai 7 blog. Nak Blogwalking pun kadang-kadang seminggu sekali. :)

Reply

Ummi Hanie January 21, 2012 at 3:01 PM

mak aih ! 7 blog ! cmane leh menten update tu ? sy nk fokus pd 2-3 blog skaligus pun xsempat , azam mmg tahun ni nk update blog2 pnting ..hmmm

yelah,mane nak blogwalking lg,balas komen lagi , cari maklumat lg

Reply

puan kutu January 21, 2012 at 2:47 PM

tahniah hanie..sy nie dah kelaut mood nk join GA nie..:)

Reply

Ummi Hanie January 21, 2012 at 10:56 PM

jgn le ke laut , kutu … ke sungai aje le .. cetek sket :p

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: