Berakhirnya minggu peperiksaan dan… balik kampung !

Salam Jumaat.

Update ni dalam keadaan kelam-kelibut tapi tetap nak update juga :p

Saya rasa semua sekolah satu Malaysia selaras menjalankan peperiksaan pertengahan tahun pada minggu ini. Sepatutnya pada minggu hadapan, tapi diawalkan pula satu minggu. Tengok, sedar² hari ni dah tamat pun Kakak dan Abang exam ! Dapatlah juga saya dan encik hasben mentor depa mana yang patut…

Dan insyaAllah petang ni kami akan berangkat pulang ke kampung halaman sebelah encik hasben. Antara sebab utamanya nak ziarah Opah encik hasben yang dah admit ke hospital sejak seminggu yang lalu. Kesian Opah… doakan Opah kembali sihat ye kawan² !

Kakak dan Abang pula kemungkinan besar akan ditinggalkan di rumah Atuk Opah yang dekat sini untuk teman²kan mereka…

Ok. Kena masuk dapur ! Masak sikit² je sebab nak tinggalkan rumah 2-3 hari ni. Maybe tak update lah kot. Nak kena jemput budak² ni balik dari sekolah pula. Daaa…..

Watch Youtube videos like you’ve never seen them before with #SonyInternetTV!

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *