Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Berakhirnya minggu peperiksaan dan… balik kampung !

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Berakhirnya minggu peperiksaan dan… balik kampung !

Salam Jumaat.

Update ni dalam keadaan kelam-kelibut tapi tetap nak update juga :p

Saya rasa semua sekolah satu Malaysia selaras menjalankan peperiksaan pertengahan tahun pada minggu ini. Sepatutnya pada minggu hadapan, tapi diawalkan pula satu minggu. Tengok, sedar² hari ni dah tamat pun Kakak dan Abang exam ! Dapatlah juga saya dan encik hasben mentor depa mana yang patut…

Dan insyaAllah petang ni kami akan berangkat pulang ke kampung halaman sebelah encik hasben. Antara sebab utamanya nak ziarah Opah encik hasben yang dah admit ke hospital sejak seminggu yang lalu. Kesian Opah… doakan Opah kembali sihat ye kawan² !

Kakak dan Abang pula kemungkinan besar akan ditinggalkan di rumah Atuk Opah yang dekat sini untuk teman²kan mereka…

Ok. Kena masuk dapur ! Masak sikit² je sebab nak tinggalkan rumah 2-3 hari ni. Maybe tak update lah kot. Nak kena jemput budak² ni balik dari sekolah pula. Daaa…..

Watch Youtube videos like you’ve never seen them before with #SonyInternetTV!

 

14 Responses

  1. eiela says:

    selamat balik kampung..

  2. akubiomed says:

    Selamat balik kampung. Pandu cermat dan selamat.

  3. nza says:

    Exam xseragam antara negeri n daerah serta sk hanie….kt sini minggu dpn br mula…

    Apapun slamat blk kg……hati2 dijln raya….

    • Ummi Hanie says:

      oo..xseragam ye kak nza… sudah diperakui oleh seorang guru bertauliah ni ;)

      terima kasih kak… dah balik semula ke rumah pun ni, alhmdllh slamat…. ;)

  4. puan kutu says:

    selamat balik kmpg dan semoga opah cpt sembuh..:)

  5. Izzuddin Fauzi says:

    Seronoknye dieee~~

  6. Nizam Ijam says:

    x aci… nak balik kampung gak!

  7. puanbee says:

    selamat balik kampung ya .. kami balik 2hb kot

  8. Ummi Hanie says:

    best bard… sy faham, mcmmane rasenye duduk di perantauan ;)

    bile balik msia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *