Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Bedak arab Giveaway

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Bedak arab Giveaway

Bulan² Ramadhan ni sempat juga join giveaway. Tapi yang simple² saja sudah… ;)

Bedak arab Giveaway ini anjuran kak Lela Lelord. Memang hangat diperkatakan sekarang ni perihal bedak arab kokuryu. Kome penah dengor? Atau dah biasa pakai? Teman tak pernah lagi, tapi kalau ditakdirkan menang GA ni, dapatle bedak arab free yang sangat best dengar ceritanya. Walopun teman ni bukan jenis suka pakai bedak dan segala mak nenek alat solek, tapi kalau bedak arab ni insyaAllah pakailah sebab tak perlu pakai krim-krim lain dah.

Klik banner untuk join sama-sama saya :)
Tarikh tutup GA ini ialah pada 10 Ogos 2012 ( 11.59 pm). Jom kome jom !

Incoming search terms:

 

21 Responses

  1. Lela-Lelord says:

    tq join, good luck ummihanie

  2. akubiomed says:

    Tak suka pakai bedak kiranya natural beautylah nih. Selamat berjaya. :-)

  3. syu90 says:

    mmg best pon bedak arab nie..

    syu pon jual jgk..hehe..

    http://www.syuhadasalleh.my/2012/07/promosi-raya-beli-bedak-arab-free.html

    tetiba promot di sini.

  4. Blog Asyraf says:

    Selamat berjaya kak.. jarang-2 pakai bedak..hehe

  5. lin azlina says:

    gudlak ummi…nk join jugak ga

  6. Ummi Hanie says:

    terima kasih singgah ye makbed.. slmt dtg ;)

  7. eiela says:

    memang famous bedak nih harga pun boleh tahan kan. saya guna bedak nyonya je lah, rm2 huhu

  8. nza says:

    gud luck hanie..lepas ni mesti brtmbah brseri2 wajah hanie…

  9. puan kutu says:

    best nie.tp skang tgh malas nak join benda nie semua.hehe gud luck hanie..makin berserilah dengan bedak arab klu menang nti…:)

  10. puanbee says:

    Banyak org sebut2 bedak arab ni kemain lagi .. good luck nisss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *